A 2-a victorie pentru CSM Digi Oradea în Superliga Națională

A 2-a victorie pentru CSM Digi Oradea în Superliga Națională
  • in

CSM Digi Oradea s-a impus în cel de-al 2-lea meci disputat în compania lui Dinamo București, contând pentru etapa inaugurală a sezonului regulat în Superliga Națională de polo pe apă – ediția 2016/17. Rezultatul final a fost de 15-7.

Acesta s-a desfășurat sâmbătă (22.10), ora 12:00, la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea. Partida a fost la discreția elevilor lui Kadar Kalman și Gheorghe Dunca. Jocul a fost controla de bihoreni, aceștia impunându-se mai convingător decât s-a întâmplat la prima confruntare.

Primul meci dintre cele două echipe s-a desfășurat vineri (21.10), fiind transmis în direct la DigiSport. Atunci, CSM Digi Oradea a învins cu scorul de 10-7.

Astfel, orădenii au două victorii din tot atâtea partide disputate în Superliga Națională. Pentru CSM Digi urmează prima manșă din playoff-ul Ligii Campionilor – ediția 2016/17. Formația bihoreană se deplasează în Germania, pentru încleștarea cu Waspo Hannover. Partida are loc miercuri (26.10). Revanșa este programată la Oradea peste două săptămâni. Mai exact pentru 9 noiembrie anul curent.

Foto: Christian Sandor

Comentarii

comments

Attachment

csmdigi