A 2-a victorie stagională pentru echipa feminină de baschet

A 2-a victorie stagională pentru echipa feminină de baschet

Echipa de baschet feminin Universitatea CSM Oradea a obținut cea de-a 2-a victorie stagională. Elevele Ioanei Nistor au susținut al 3-lea joc consecutiv pe teren propriu în cadrul Ligii 1 la baschet feminin – ediția 2016/17. Adversar a fost Universitatea Goldiș ICIM 2 Arad. Partida s-a desfășurat duminică (06.11), ora 10:30, la Arena Antonio Alexe și a fost adjudecată de gazde cu scorul de 80-56.

Nikolett Orban (foto) a avut o prestație remarcabilă. Componenta echipei naționale U16 feminin a României – care a promovat în Divizia A la această categorie de vârstă chiar în cadrul Campionatului European desfășurat în luna august la Oradea – a avut 26 puncte în această partidă.

Celelalte marcatoare ale echipei orădene în această partidă au fost: Boltașu – 22 puncte, Gavra – 11, Țigan și Anei câte 7 fiecare, Anghel – 5, respectiv Chiorean – 2 puncte. În replică, Vati și Badarici au avut câte 14 puncte fiecare pentru echipa din Arad.

În urma acestui rezultat, formația orădeană are două victorii și o înfrângere în cadrul Grupei 2 din cadrul Ligii 1 la baschet feminin – ediția 2016/17. Următorul meci al Universității CSM Oradea este programat pentru 13 noiembrie, în compania Universității 2 Cluj-Napoca. Partida se va desfășura la Cluj.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments