A 5-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal feminin

A 5-a victorie consecutivă pentru echipa de handbal feminin

Echipa de handbal feminin CSU CSM Oradea a bifat cea de-a 5-a victorie consecutivă. Echipa antrenată de Doina Ardelean a depășit SC Mureșul Tîrgu Mureș, scor 24-21, într-un meci desfășurat duminică (05.02).

Partida contând pentru prima etapă din returul Seriei B a Diviziei A la handbal feminin – ediția 2016/17 s-a desfășurat la Oradea, fiind controlată de formația gazdă. Aceasta a construit un avantaj consistent pe parcursul primei reprize. După 30 minute de joc, tabela de marcaj a indicat scorul de 13-7. Formația vizitatoarea a înjumătățit deficitul în cea de-a 2-a repriză, însă CSU CSM Oradea s-a impus.

Prin prisma acestui succes, CSU CSM Oradea are un bilanț general de șase victorii și cinci înfrângeri, fortificându-și poziția a 5-a în clasamentul general. Orădencele s-au apropiat la trei puncte de a 4-a clasată, SC Mureșul, adversarul tocmai învins.

Următorul meci al CSU CSM Oradea este programat pentru duminică (12.02), în deplasare. Adversar este a 6-a clasată, CS Extrem Baia Mare. Maramureșencele au 5-0-6 la general.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments