A început votarea pentru All Star Game 2017

A început votarea pentru All Star Game 2017

Procesul de votare pentru All Star Game-ul baschetului masculin românesc – ediția 2017 a demarat în cursul zilei de luni (23.01). Evenimentul se va desfășura pe 18 februarie anul curent, la Sibiu, în Sala Transilvania.

CSM CSU Oradea are un număr de 12 jucători în procesul de votare. De asemenea, antrenorul Cristian Achim se numără pe lista celor care pot fi selecționați de publicul larg și mass media. Toți reprezentanții campioanei României pot fi votați în cadrul selecționatei Nord.

“Pastrand traditia ultimelor editii, si de aceasta data Federatia Romana de Baschet ofera posibilitatea ca atat suporterii, cat si reprezentantii mass-media, sa-si exprime optiunile, urmand ca la spectacolul stelelor din LNBM sa-si faca aparitia pe parchetul Salii Sporturilor “Transilvania” din SIBIU, in data de 18 februarie 2017, cei mai valorosi baschetbalisti care evolueaza in Romania.

Pentru operatiunea de votare, cei care doresc sa-si exprime optiunile o pot face intrand in sectiunea special amenajata (in dreapta sus, sub live-score). Dupa ce accesati aceasta sectiune, gasiti in partea de jos a paginii formularul de vot.

Pentru fiecare selectionata, Nord si Sud, trebuie sa alegeti cate un sportiv pentru fiecare pozitie si cate un antrenor (obligatoriu trebuie sa va exprimati optiunile pentru ambele selectionate pentru ca votul dumneavoastra sa fie inregistrat).

Operatiunea de votare se va finaliza in data de 5 februarie, urmand ca dupa centralizarea rezultatelor, Federatia Romana de Baschet sa publice componentele celor doua selectionate – cate 12 sportivi si 2 antrenori.”

Votul poate fi plasat AICI.

Comentarii

comments

Attachment

asg_logo_m