Acreditări de presă CSM CSU Oradea (baschet masculin) – sezonul 2017/18

Acreditări de presă CSM CSU Oradea (baschet masculin) – sezonul 2017/18

Jurnaliștii care doresc să se acrediteze la meciurile echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în sezonul competițional 2017/18 sunt rugați să solicite acest lucru prin intermediul unui e-mail la adresa adrian_micinic@csmoradea.ro.

Acte necesare

– solicitare de acreditare
– copie legitimație de presă (atașată în e-mail)

Cererile pentru acreditare vor fi luate în considerare dacă solicitantul reprezintă o institutie mass-media care produce și publică în mod constant un conținut original de știri cu subiectele CSM Oradea și baschet masculin. Aplicațiile formulate din partea altor reprezentanti nu vor fi luate in considerare.

După analizarea solicitării și verificarea actelor prezentate, se vor acorda câte două acreditări pentru fiecare instituție din presa scrisă, online (cu excepția blogurilor, care primesc una), radio și TV (un reporter și un fotograf/cameraman). Clubul își rezervă dreptul de a declina solicitări dacă se constată că acestea nu coincid cu activitatea CSM Oradea și a baschetului.

Ziariștii vor semna pentru acreditări în momentul ridicării lor. Acest lucru se va face pe baza legitimației de presă. Vom anunța ulterior data de la care acreditările vor fi eliberate.

Pe baza acreditărilor de presă se va permite accesul în Arena Antonio Alexe, la meciurile organizate de echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Oradea în sezonul competițional 2017/18.

Comentarii

comments