Actualizare. Informații bilete și acces la prima manșă a finalei LEN EuroCup

Actualizare. Informații bilete și acces la prima manșă a finalei LEN EuroCup
  • in

Toate biletele puse în vânzare pentru meciul cu Ferencvaros Budapesta de miercuri (22.03) s-au epuizat.

Meciul va fi transmis în direct la DigiSport 2, cu începere de la ora 19:00.

—–

Prima manșă a finalei LEN EuroCup la polo – ediția 2016/17 se va desfășura la bazinul olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, miercuri (22.03), cu începere de la ora 19:00. CSM Digi Oradea primește vizita formației maghiare Ferencvaros TC Budapesta.

CSM Digi Oradea vine după ce a trecut de Canotieri Napoli și Sport Management Verona, ambele provenite din Italia. CSM Digi și-a asigurat prezența în finala competiției după victoria repurtată la lovituri de departajare în manșa decisivă a seriei cu echipa din orașul lui Romeo și Julieta.

În schimb, Ferencvaros a trecut de Primorje Rijeka din Croația, respectiv Jadran Herveg Novi din Muntenegru în precedentele faze ale competiției ajunse la ultimul act.

Ferencvaros este o fostă semifinalistă a Champions League și câștigătoare a Cupei Cupelor în patru rânduri. Maghiarii au două finale de LEN EuroCup, ambele pierdute. Gruparea amintită este o forță și un club de tradiție într-o ligă redutabilă din polo. Ferencvaros are 21 titluri de campioană și 17 cupe naționale ale Ungariei. Are 54 clasări pe podiumul campionatului și 32 finale de cupă națională disputate.

Adversarul lui CSM Digi Oradea are în componență doi sârbi, respectiv un sârb naturalizat. Ceilalți componenți ai echipei sunt autohtoni, o parte fiind în vizorul echipei naționale a Ungariei.

Accesul se va face pe bază de bilet. Prețul unuia va fi de 10 lei și se poate achiziționa de la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, nr. 3, la etaj), începând de joi (16.03), cu începere de la ora 10:00. Se vor scoate la vânzare 800 de bilete, echivalentul capacității bazinului olimpic Ioan Alexandrescu.

Accesul în incinta bazinului olimpic Ioan Alexandrescu pentru meciul de miercuri (22.03) se va face cu 60 minute înaintea primului angajament. Așadar, cu începere de la ora 18:00. Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în incinta bazinuluo cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat. Mulțumim tuturor pentru sprijin în desfășurarea evenimentului în cele mai sigure și civilizate condiții.

Returul se va desfășura pe 5 aprilie 2017, la Budapesta.

Comentarii

comments

Attachment

Afis_LENEuroCup