Al 2-lea double-double în trei zile pentru Sean Denison

Al 2-lea double-double în trei zile pentru Sean Denison

Sean Denison a izbutit cel de-al 2-lea double-double în trei zile. După cel realizat în victoria cu Kataja Basket, din Basketball Champions League, pivotul canadian a reușit unul în victoria repurtată la Craiova. Ambele partide au fost decise în prelungiri.

Denison a totalizat 14 puncte (4/10 din acțiune și 6/7 la linia de pedeapsă), 10 recuperări, o pasă decisivă, o intercepție și a avut o posesie pierdută pentru 18 la eficiență și 8 la +/-.

Sean a avut 11 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și o intercepție în sfertul 4 și prelungiri, înainte să fie descalificat pentru cinci greșeli personale. De notat că Denison a avut 5/5 la linia de pedeapsă în intervalul amintit, incluzând două libere marcate la epuizarea timpului de joc.

În prelungiri, Denison a marcat prinele cinci puncte ale echipei. El a părăsit terenul cu două minute înaintea finalului partidei, fiind eliminat pentru cinci greșeli personale. A fost primul meci în actuala ediție de campionat când pivotul originar din Canada este descalificat pentru cinci greșeli personale.

A fost cel de-al 7-lea meci în cadrul căruia Denison are peste 10 la puncte și eficiență în LNBM. El bifează primul double-double stagional și are medii statistice de 10.3 puncte, 5.6 recuperări, 1.2 pase decisive, 1.2 capace și 0.8 intercepții cu 1.3 mingi pierdute pentru 13.3 la eficiență și 5.9 la +/-.

CSM CSU Oradea a învins SCM Universitatea Craiova cu scorul de 87-82.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments