Al 2-lea final de meci echilibrat Oradea vs Saratov, adjudecat de campioana României

Al 2-lea final de meci echilibrat Oradea vs Saratov, adjudecat de campioana României

Similar confruntării directe din tur, CSM CSU Oradea a fost mai bună pe finalul unui joc echilibrat decât Avtodor Saratov. Dacă la Arena Antonio Alexe s-a consemnat un meci cu multe puncte, scor 96-85, la Kristall Arena s-a marcat puțin, rezultatul final indicând 65-59.

Oradea a înscris ultimele șase puncte ale partidei de la Saratov.

Branko Mirkovic a înscris de pe urma unui pick and roll cu Uros Lucic, cel din urmă remarcându-se nu doar cu un blocaj ce l-a eliberat de adversar pe conducătorul de joc al CSM-ului, ci și cu pasa decisivă. Avea să fie ultima reușită din acțiune a acestui meci

A urmat un fault tehnic dictat împotriva rușilor pentru proteste. Același Mirkovic a așezat mingea în coș de la linia de pedeapsă.

Apoi Muhamed Pasalic a împărțit două aruncări libere, pentru ca în cele din urmă Martin Zeno, MVP-ul partidei, să stabilească rezultatul final de la linia de pedeapsă.

Avtodor nu a marcat la ultimele patru posesii pe care le-a avut. Au fost posesii de pe urma cărora rușii au beneficiat de fiecare dată de câte o șansă. Au fost aruncări contestate, iar după ratare mingea a ajuns în brațele jucătorilor de la CSM. Așadar, defensiva a funcționat impecabil pe tot parcursul celor 40 minute de joc efectiv, inclusiv în momentele decisive. În plus, blocajul defensiv a fost executat foarte bine de ardeleni, împiedicând oponentul să obțină a 2-a șansă pe finalul partidei.

Reamintim că, în tur, CSM CSU Oradea a înscris ultimele zece aruncări executate și a înscris 36 puncte, ajutată de cele cinci coșuri de trei puncte marcate în ultimele minute de joc ale confruntării cu Avtodor Saratov. De această dată, așa cum s-a notat mai sus, s-a consemnat o singură reușită din acțiune pe ultimele opt posesii jucate.

Prin urmare, CSM CSU Oradea învinge o reprezentantă a Ligii VTB la capătul a două partide echilibrate, cu final foarte disputat. O realizare deloc ușoară pentru campioana României.

Foto: BasketballCL.com

Comentarii

comments

Attachment

mirkovic