Al 2-lea meci oficial din istorie disputat între Crăciun și Anul Nou

Al 2-lea meci oficial din istorie disputat între Crăciun și Anul Nou

CSM CSU Oradea joacă un meci oficial între Crăciun și Anul Nou pentru a 2-a oară în istorie. Premiera s-a consemnat în urmă cu patru ani.

Atunci, roș-albaștrii au evoluat tot la Arena Antonio Alexe, în compania lui U Mobitelco Cluj-Napoca. Respectivul meci a făcut parte din programul primei manșe a sferturilor de finală din Cupa României și s-a desfășurat într-o zi de joi, pe data de 29 decembrie 2012. CSM-ul s-a impus cu scorul de 76-70.

Milos Pesic a avut 29 puncte și 3 recuperări, iar Will Franklin a contabilizat 27 puncte, 7 pase decisive și 6 recuperări în amintitul joc. Replica a venit de la Hristo Nikolov, autor a 20 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive și 3 intercepții. În acel meci, pentru formația din Cluj, a jucat Sean Barnette, autor a 14 puncte și 7 recuperări.

Oradea a cedat în jocul revanșă, desfășurat o săptămână mai târziu la Cluj-Napoca, scor 61-75. Astfel, CSM-ul a părăsit competiția amintită înaintea turneului final în ediția 2012/13.

Patru ani și o zi mai târziu, tot unul bisect, CSM CSU Oradea joacă un meci din Liga Națională. Adversar de această dată va fi BC CSU Sibiu. Meciul se desfășoară vineri (30.12), ora 20.00, la Arena Antonio Alexe și face parte din programul etapei a 14-a în sezonul regulat.

Este primul meci de campionat disputat de CSM CSU Oradea între sărbătoarea Crăciunului și intrarea în noul an calendaristic din istoria clubului.

Comentarii

comments