Al 3-lea double-double în BasketballCL pentru Sean Denison

Al 3-lea double-double în BasketballCL pentru Sean Denison

Sean Denison a realizat un double-double în superba victoria repurtată de CSM CSU Oradea asupra lui Kataja Basket, în cadrul etapei a 13-a din Basketball Champions League. Roș-albaștrii au învins cu scorul de 101-91, după o repriză de prelungiri.

În 33 minute de joc, Denison a avut 11 puncte, 11 recuperări (2 ofensive), 4 pase decisive, 2 intercepții și un capac cu trei posesii pierdute pentru 18 la eficiență și 15 la +/-. Sean a fost liderul echipei la recuperare și la +/- în partida amintită și a bifat cel de-al 10-lea meci cu cel puțin 10 la eficiență în competiția continentală.

Denison a stabilit cel de-al 3-lea double-double stagional, fiind liderul echipei la acest capitol. Doar trei jucători au reușit mai multe double-double-uri în actuala ediție a Basketball Champions League decât pivotul lui CSM CSU Oradea.

Sean are medii statistice de 10.8 puncte, 7.1 recuperări (2.1 ofensive), 1.8 pase decisive, 1.4 capace și 0.9 intercepții pentru 14.5 la eficiență. El are procentaje de 47% la aruncările din acțiune, respectiv 72% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments

Attachment

Denison