Al 3-lea meci din ultimele patru decis la prelungiri

Al 3-lea meci din ultimele patru decis la prelungiri

CSM CSU Oradea a jucat prelungiri pentru  3-a oară în ultimele patru partide oficiale. Roș-albaștrii au pierdut la Timișora, scor 84-85, după un meci în care s-au disputat chiar două reprize suplimentare.

În prealabil, formația antrenată de Cristian Achim a câștigat de două ori în prelungiri. Este vorba despre:

- Meciul cu Kataja Basket, din Basketball Champions League. Rezulttul final a fost de 101-91, după ce finlandezii au forțat intrarea în prelungiri cu o reușită de trei puncte pe sirena ce a anunțat epuizarea timpului de joc.

- Meciul cu SCM Universitatea Craiova, din Liga Națională. Rezultatul final a fost de 87-82, după ce Martin Zeno și Sean Denison au contribuit pe tabela de marcaj pentru a trimite jocul în repriza suplimentară.

Zeno a egalat la 69, cu o aruncare de la semidistanță, la Timișoara. Americanul a optat să joace în pofida unei accidentări suferite în zona inghinală, în prima repriză a partidei amintite. De altfel, unul dintre colegi i-a transmis americanului după ce acesta a venit pe banca de rezerve următorul mesaj: “Z, îmi pare rău pentru tine, dar ca tu să te accidentezi nu este o opțiune pentru noi.”

Așadar, CSM CSU Oradea are 2-1 la meciurile decise în prelungiri. Roș-albaștrii au 1-0 în jocurile cu prelungiri jucate la Arena Antonio Alexe, respectiv 1-1 în cele susținute în deplasare.

Singurul meci din ultimele ptru disputate în care CSM CSU Oradea nu a jucat prelungiri este cel de la Venezia. Așadar, pe lângă faptul că are cel mai mare număr de meciuri jucate (36) din baschetul românesc, roș-albaștrii au stat pe parchet 20 minute suplimentare (5+5+10) prin prisma faptului că nu s-a separt de adversar în cele 40 inute de joc efectiv.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments