Al 9-lea double-double și record stagional de recuperări pentru Sean Barnette

Al 9-lea double-double și record stagional de recuperări pentru Sean Barnette

Sean Barnette a fost principalul remarcat al CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Craiova, pe terenul echipei SCM Universitatea, în cadrul etapei a 29-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16. Jucătorul american a realizat un nou double-double în partida încheiată cu scorul de 81-77.

Titularizat la poziția 3 și folosit inclusiv la poziția 4, Sean a fost liderul roș-albaștrilor la eficiență, puncte, recuperări, +/-, respectiv coșuri din acțiune și de la linia de pedeapsă. El a fost aproape să stabilească un nou record personal de eficiență în echipamentul CSM-ului.

Barnette a avut 30 minute și 31 secunde de joc, perioadă în care a marcat 19 puncte. El a avut 6/8 la aruncările din interiorul semicercului și 1/2 de la mare distanță cu 4/4 la linia de pedeapsă. Americanul a izbutit 15 recuperări (4 ofensive), 4 pase decisive și a pierdut posesia mingii de două ori.

Numărul 5 a încheiat jocul cu 33 la eficiență. CSM CSU Oradea a avut un plus de 15 puncte pe tabela de marcaj (+/-) în perioada petrecută de acest jucător în teren. Totodată, Barnette stabilește cel de-al 9-lea double-double stagional și a fost principalul marcator al echipei pentru a 13-a oară în actuala ediție de campionat.

Sean realizează un record personal stagional de recuperări și îl egalează pe cel de recuperări ofensive. El are medii statistice de 14.9 puncte, 8.2 recuperări (2.4 ofensive), 2.4 pase decisive, 1.4 intercepții și 1.8 posesii pierdute pentru 19.2 la eficiență. Barnette are procentaje de 53.7% la două puncte, 44.1% la trei puncte, respectiv 68.5% la linia de pedeapsă.

În prezent, Sean Barnette este liderul CSM CSU Oradea la eficiență, puncte, recuperări, recuperări defensive, recuperări ofensive, aruncări de două puncte marcate și executate, aruncări libere marcate și executate, respectiv faulturi obținute.

Comentarii

comments

Attachment