All Star Game 2016 by Superbet a încântat publicul orădean

All Star Game 2016 by Superbet a încântat publicul orădean

Oradea și Arena Antonio Alexe au fost gazde ale All Star Game 2016 by Superbet, eveniment desfășurat marți (12.04), în prezența unei asistențe de peste 2.000 spectatori. Evenimentul a fost transmis în direct la DigiSport, înregistrându-se o televizare baschetbalistică cu durată de trei ore.

Prezentarea echipelor s-a făcut în stilul jocurilor din liga profesionistă nord-americană. Pe rând au intrat în scenă jucătorii și antrenorii selecționatelor Sud și Nord. Meciul a demarat cu Franklin, Dykes, Barnette, Torok și Baciu pentru Nord, respectiv Johnson, Troupe, Malesevic, Nicoară și Santa la Sud.

Jocul s-a încheiat la egalitate, ambele echipe având câte 131 puncte marcate. Finalul partidei a cuprins câteva momente de intensitate pe faza defensivă, Nord-ul irosind ultima șansă de a câștiga partida.

Kyndall Dykes a avut 26 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, Alhaji Mohammed a adăugat 25 puncte, 4 recuperări, iar Cătălin Baciu a terminat cu 19 puncte pentru Nord. În replică, Travis Bureau a avut 28 puncte, 11 recuperări, Darius Hargrove a adăugat 24 puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive, iar Aaron Johnson și Bill Amis au avut câte 20 puncte fiecare pentru Sud.

Toate perioadele de joc au avut câte doi timpi de odihnă, în cadrul acestora fiind organizate momente de divertisment. Este vorba despre concurs de slam dunk pentru copii, cover-uri semnate Jessie Banes, concurs de aruncări între jucătorii echipei de seniori și cei ai Academiei CSM Oradea, preliminariile și finala concursului de aruncări de trei puncte, slam dunk, un concurs de îndemânare cu fotolii. Mai mulți tineri orădeni au avut de citit mesaje de pe un telefon și în același timp să dribleze mingea. Un protagonist important a fost și de această dată Leone, mereu bine dispus și care s-a simțit în elementul său la această gală.

Un moment special s-a consemnat chiar la primul timp de odihnă, atunci când s-a desfășurat un nou episod din proiectul inițiat de Federația Română de Baschet prin care sunt onorate legendele baschetului local. Mai mulți foști jucători ai echipei Dinamo Oradea au fost onorați pentru întreaga activitate depusă în slujba sportului cu mingea la coș. Este vorba despre Zoltan Gellert; Doru Radulescu;, Carol Szabo; Dan Cristea; Dan Antohi; Gheorghe Pascu, Horea Nicoara, Zoltan Kosa și Adrian Flaundra. Premiul de excelență a fost acordat lui Zoltan Gellert, el fiind aplaudat la scenă deschisă, numele fiindu-i scandat în momentul premierii făcute de către Raiffeisen Bank.

Întrecerile speciale au consemnat un spectacol de excepție oferit în principal de către Kevin Hardy în întrecerea de slam dunk. El a fost secondat de către Travis Bureau. La concurs au mai participat Cătălin Baciu, Szabolcs Santa, respectiv Bill Amis. De notat că Hardy și Bureau au continuat spectacolul și în timpul jocului, testând din plin rezistența instalațiilor de la Arena Antonio Alexe. În schimb, finala întrecerii de aruncări de pe semicerc a fost decisă la ultima încercare. Filip Adamovic a totalizat 23 puncte, iar Will Franklin a ratat ultima aruncare prin care ar fi trimis finala în prelungiri.

Câștigătorii premiilor speciale au fost:

Slam dunk by Superbet – Kevin Hardy
3 Point Shootout by Superbet – Filip Adamovic
MVP – Porter Troupe

O mențiune specială se cuvine publicului orădean care a participat activ la spectacol și a gustat show-ul oferit de 24 dintre cei mai buni jucători din Liga Națională de baschet a României.

Astfel s-a încheiat sărbătoarea baschetului românesc care s-a desfășurat între 10 și 12 aprilie la Oradea. Trei zile de baschet, emoție, spectacol și bună dispoziție. Zile în care sportul cu mingea la coș a fost tratat regește în municipiul Oradea.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment