Andrei Mandache a revenit după o lună de absență

Andrei Mandache a revenit după o lună de absență

Andrei Mandache a revenit în angrenajul echipei CSM CSU Oradea după o lună de absență. Fundașul arădean, component de bază al echipei naționale a României, a evoluat în jocul pierdut cu Le Mans Sarthe, scor 60-79, contând pentru etapa a 11-a în grupele Basketball Champions League.

Mandache a bifat 14 minute și 52 secunde de joc, perioadă în care nu a aruncat la coș. El a bifat o recuperare. Chiar dacă nu s-a remarcat din punct de vedere statistic, Andrei a avut destule intervenții utile, în special pe faza defensivă, unde a arătat același nivel de agresivitate cu care ne-a obișnuit.

În vârstă de 29 ani, Mandache a jucat ultima dată pe 3 decembrie 2016, în meciul cu Phoenix Galați, din Liga Națională. El a suferit atunci o nouă accidentare la degetul lovit în vară, la turneul echipei naționale din China.

Andrei a absentat la ultimele trei meciuri ale CSM-ului în Basketball Champions League. Mandache are 12 meciuri jucate în această competiție, incluzând fazele preliminare. El a strâns medii statistice de 6.2 puncte, 2.2 recuperări, 1.5 pase decisive, 1.0 intercepții și 6.2 la eficiență în 19.4 minute pe partidă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

mandache