Andrei Mandache cu o prestație solidă la Sibiu

Andrei Mandache cu o prestație solidă la Sibiu

Andrei Mandache a reușit cea mai bună prestație stagională din punct de vedere statistic. Jucătorul în vârstă de 29 ani a stabilit o serie de recorduri personale pentru ediția 2016/17 a Ligii Naționale în meciul pierdut de CSM CSU Oradea la Sibiu, scor 70-74.

Titularizat la poziția 2, sportivul de mână stângă a avut 3/3 la aruncările de două puncte și 3/7 la cele de pe semicerc pentru un total de 15 puncte. Andrei a adăugat 3 pase decisive, 2 recuperări și 2 intercepții, având trei posesii pierdute. Mandache a încheiat partida cu un indice de 15 la eficiență.

A fost cel de-al 2-lea meci consecutiv pentru Andrei Mandache cu peste 30 minute de joc. El a stabilit recorduri personale stagionale, în LNBM, la puncte, eficiență, pase decisive, recuperări și intercepții.

În 20:34 minute pe partidă, Mandache are medii stationale de 9.0 puncte, 1.3 recuperări, 1.0 pase decisive și 1.0 intercepții cu 1.7 posesii pierdute pentru 6.3 la eficiență în Liga Națională. Andrei are procentaje de 75% la aruncările de două puncte, respectiv 31% la trei puncte.

Revenit după o intervenție chirurgicală suferită la degetul arătător al mâinii de aruncare, Mandache a avut o contribuție importantă în calificarea echipei CSM CSU Oradea pentru grupele Basketball Champions League. Andrei a avut medii de 7.2 puncte, 2.5 recuperări, 1.8 pase decisive, 0.8 intercepții și tot atâtea posesii pierdute în 20 minute pe partidă în jocurile din fazele preliminare ale competiției amintite. El a bifat procentaje de 60% la două puncte, 33% la trei puncte, respectiv 50% la linia de pedeapsă pentru 7.5 la eficiență.

Comentarii

comments