Andrei Mandache la cea mai bună prestație stagională

Andrei Mandache la cea mai bună prestație stagională

Andrei Mandache a fost principalul remarcat al CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Galați, contând pentru etapa a 5-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18. Rezultatul final a fost de 86-89.

Mandache a început partida pe bancă și a intrat în teren pentru prima dată la începutul sfertului al 2-lea. El a jucat fără întrerupere pe tot parcursul secvențelor 2, 3 și 4, contabilizând 30 minute de joc.

În această perioadă, căpitanul CSM CSU Oradea a fost de departe cel mai productiv jucător al echipei. El a totalizat 24 punce, cu 4/7 de pe semicerc, 4/5 din interiorul semicercului și 4/7 la linia de pedeapsă. Andrei a adăugat 7 recuperări, 5 pase decisive și a obținut șase faulturi. Mandache a terminat meciul cu 27 la eficiență i 3 la +/-.

Numărul 4 a fost liderul echipei la eficiență, puncte, recuperări, faulturi obținute, reușite din acțiune și de la linia de pedeapsă, respectiv minute de joc. Totodată, Mandache a stabilit recorduri personale stagionale de eficiență, puncte, recuperări, pase decisive și minute de joc.

Ceilalți lideri ai echipei la Galați:

Pase decisive – Peda Stamenkovic (6)
Intercepții – Trotter, Milosevic, Pasalic (câte 1)
Capace – Valeika, Milosevic (câte 1)
+/- – Muhamed Pasalic (6)

Aflat la cel de-al 3-lea sezon consecutiv în uniforma CSM Oradea, Mandache are medii stagionale de 13.4 puncte, 3.2 recuperări (1.0 ofensive), 2.6 pase decisive, 1.8 intercepții și 14.6 la eficiență cu 12.2 la +/- în 22:16 minute/meci. Andrei are procentaje de 71% la aruncările de două puncte, 50% la trei puncte, respectiv 47% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments