Andrei Mandache la cea mai bună prestație stagională

Andrei Mandache la cea mai bună prestație stagională

Andrei Mandache, căpitanul CSM CSU Oradea și al echipei naționale de baschet a României, a reușit cea mai bună prestație stagională. Sportivul care a aniversat 30 ani de viață chiar la începutul acestei luni, a ajutat formația roș-albastră să se impună pe terenul lui BC Mureș, scor 86-60, în cadrul etapei a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2017/18.

Utilizat pe parcursul a 21 minute și 26 secunde, Mandache a avut o contribuție consistentă în ambele faze ale jocului. El a fost liderul echipei la eficiență, puncte, +/-, reușite din acțiune și faulturi comise. De asemenea, a fost al 2-lea la intercepție. Dovezi clare că a avut un impact deosebit în faza de atac, lucru posibil prin efortul depus în faza de apărare.

Mandache a totalizat 14 puncte, 4 pase decisive, 4 intercepții și a pierdut posesia mingii de două ori. Andrei a comis patru greșeli personale a terminat cu 18 la eficiență și 20 la +/-. De asemenea, a terminat cu 5/5 la aruncările de două puncte, 1/2 la aruncările de pe semicerc și a încheiat cu 1/2 la linia de pedeapsă.

În cadrul victoriei reputate la Tîrgu Mureș, Mandache a stabilit recorduri personale stagionale de puncte, eficiență, pase decisive, intercepții, respectiv reușite din acțiune. Totodată, Andrei are la activ câte un coș marcat de pe semicerc în fiecare meci dina ctuala ediție de campionat. În plus, el are cel puțin o intercepție în fiecare partidă disputată în actuala ediție de campionat.

În 20:20 minute pe partidă, Andrei Mandache are medii statistice de 10.8 puncte, 2.3 recuperări, 2.0 pase decisive, 2.3 intercepții și 1.3 poesii pierdute pentru 11.5 la eficiență cu 14.5 la +/-. A jucat în toate cele patru partide disputate de CSM CSU Oradea în ediția 2017/18 a LNBM.

De notat că Andrei trece printr-o schimbare în debutul acestui sezon. El vine după două sezoane în care a fost titular de drept în angrenajul CSM-ului, însă în noul sezon competițional Mandache vine de pe bancă. Până acum a avut un impact pozitiv asupra echipei în ambele faze ale jocului la toate cele patru partide disputate.

Comentarii

comments

Attachment