Andrei Mandache la cea mai strălucitoare linie statistică în acest început de sezon

Andrei Mandache la cea mai strălucitoare linie statistică în acest început de sezon

Andrei Mandache a explodat în repriza de prelungiri a partidei pe care CSM CSU Oradea a câștigat-o la București, în fieful lui Dinamo. Meciul amintit, contând pentru etapa a 9-a din sezonul regulat al Ligii Naționale, s-a încheiat cu scorul de 93-75.

Sportivul în vârstă de 28 ani a fost cel mai eficient, cel mai bun marcator și cel mai productiv la intercepție pentru CSM în partida amintită. De asemenea, a avut cel mai bun indice +/- de la revenirea la Oradea. Andrei a stabilit recorduri personale stagionale de puncte, eficiență, +/-, aruncări marcate din acțiune și a egalat propriile recorduri la intercepție și pase decisive.

El a fost un veritabil vârf de lancie pe contraatacul orădean în cele cinci minute suplimentare ale acestei partide. A înscris de trei ori din interiorul semicercului și a stabilit rezultatul final cu o aruncare de trei puncte. Mandache a bifat 9 puncte în repriza de prelungiri a meciului de la Sala Dinamo.

Mandache a avut 22 minute de joc, perioadă în care a contabilizat 16 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive și trei posesii pierdute pentru 20 la eficiență și 17 la +/-. Andrei a avut 6/6 la aruncările de două puncte, 1/2 la cele de trei puncte și 1/1 la linia de pedeapsă.

În opt partide disputate pentru CSM CSU Oradea în actualul sezon competițional, numărul 4 are 67% la aruncările de două puncte, 33% la trei punte și 64% la linia de pedeapsă. Mandache contribuie cu 9.1 puncte, 3.4 recuperări, 1.6 intercepții și 1.1 pase decisive cu 2.0 posesii pierdute pentru 9.4 la eficiență și 7.5 la +/-.

Andrei este liderul echipei bihorene la intercepții în acest sezon competițional. De altfel, interesul manifestat de acest jucător în faza de apărare este elocvent și prin media de faulturi comise pe meci. Mandache are 2.9 intervenții sancționate pe meci, fiind jucătorul cu cele mai multe greșeli personale comise din lotul orădean. Este limpede că nu s-a inventat apărarea perfectă, faultul fiind adesea o armă necesară pentru o defensivă eficientă.

Foto: Miha Miclăuș

Comentarii

comments

Attachment