Aport consistent din partea lui Branko Mirkovic în succesul cu Kataja

Aport consistent din partea lui Branko Mirkovic în succesul cu Kataja

Branko Mirkovic a avut o contribuție consistentă la cel de-al 6-lea succes repurtat de CSM CSU Oradea în Basketball Champions League. După contribuțiile avute la succesele obținute în Finlanda, dar și asupra lui Avtodor Saratov în ambele încleștări, “Bane” a oferit o importantă mână de ajutor și în succesul cu Kataja Basket, din etapa a 13-a.

În 35 minute de joc, Mirkovic a avut 17 puncte. El a terminat cu 3/6 la aruncările din acțiune și 8/8 la linia de pedeapsă. Sportivul ex-iugoslav cu cetățenie bulgară a adăugat 6 pase decisive, 5 recuperări (2 ofensive) și 3 intercepții. Branko a terminat cu 22 la eficiență și 9 la +/-, fiind liderul echipei la pase decisive.

A fost cel de-al 9-lea meci cu cel puțin 10 puncte și cel de-al 11-lea cu cel puțin 10 la eficiență pentru Mirkovic în Basketball Champions League. De asemenea, el a depășit borna 30 la capitolul reușite de pe semicerc.

Mirkovic are medii de 9.6 puncte, 5.2 pase decisive, 3.2 recuperări și o intercepție cu 2.2 posesii piedute pentru 12.1 la eficiență. “Bane” are procentaje de 50% la două puncte, 35% la trei puncte, respectiv 94% la linia de pedeapsă.

Meciul săptămânii s-a încheiat cu scorul de 101-91, în favoarea lui CSM CSU Oradea.

Comentarii

comments

Attachment

Mirkovic