ASG 2014 – Antrenorul și trei jucători de la CSM Oradea sunt fruntași în opțiunile fanilor după o săptămână de votare

S-a încheiat prima săptămână de votare pentru All Star Game-ul baschetului românesc. După șapte zile în care publicul larg a avut posibilitatea să voteze, patru dintre reprezentanții CSM Oradea se situează pe primul loc la poziția în care au fost încadrați.

Începem cu antrenorul echipei, Cristian Achim. Tehnicianul în vârstă de 44 ani a obținut un număr de 606 voturi, cu 22 mai multe decât principalul urmăritor. Continuăm, cu jucătorii, acolo unde CSM are lideri la pozițiile 1, 4 și 5.

William Franklin este pe prima poziție cu un total de 701 voturi. Principalul urmăritor la poziția 1 are cu peste 250 de voturi mai puțin.

În schimb, Titus Nicoară a strâns 496 voturi, devansându-și principalul urmăritor la poziția 4 cu aproximativ 80 de voturi.

În cele din urmă, Sean Denison se situează pe prima poziție în ierarhia pivoților. El a strâns 445 voturi, cu aproximativ 70 mai multe decât al doilea clasat.

Notăm faptul că situația descrisă mai sus în cazul celor patru reprezentanți ai CSM-ului s-a consemnat pe 25 martie, la ora 0:00.

Puteți vota accesând site-ul frbaschet.ro, ori făcând click AICI. Votarea se încheie pe 6 aprilie anul curent.

Pe de altă parte, dacă doriți să fiți la curent cu tot ce ține de organizarea All Star Game-ului din acest an vă invităm să accesați pagina de facebook special destinată evenimentului. Aceasta este de găsit AICI.

All Star Game 2014 se va desfășura la Sala Horia Demian din Cluj, pe 15 aprilie anul curent.

Comentarii

comments

Leave a Comment