Baschet pentru Andreas

Baschet pentru Andreas

În ultimii ani, a devenit o tradiție a comunității orădene să se mobilizeze și să ajute pe cel din preajmă. În ultimii ani am dedicat mai multe meciuri pentru ajutorarea unor persoane ale comunității locale. Printre cele avute în ultima perioadă, se numără și Andreas. O poveste a unui băiețel care se luptă pentru fiecare secundă în care poate sta pe propriile picioare. L-am ajutat împreună de două ori să își continue tratamentul și sperăm prin mărinimia dumneavoastră să îl ajutăm și în continuare.

Astfel, la meciul amical de sâmbătă, împotriva celor de la Kosice, deși intrarea va fi liberă, vă invităm să ajutați la salvarea unei vieți. Vom fi prezenți cu urne speciale pentru donații care îl vor putea ajuta consistent pe Andreas să își urmeze tratamentul.

Faptul că CSM CSU, alături de comunitatea orădeană au fost alături de noi, organizând două meciuri caritabile de strângere de fonduri pentru băiețelul nostru Andreas au fost un real ajutor în recuperarea lui.

Primul eveniment la care s-a strâns suma de 9000 de lei a reușit să acopere jumătate din sesiunea de recuperare a lui Andreas la o clinică de recuperare din Barcelona. Cel de-al doilea eveniment a reușit să strângă 8500 de lei, pe care i-am alocat costurilor necesare operației lui Andreas din noiembrie 2016. Operație de miofasciatomie, care a costat 6500 de euro și s-a realizat la aceeași clinică din Barcelona.

Andreas este un băiețel de 5 ani cu paralizie cereblară recuperabilă, iar sesiunile de recuperare de la Barcelona fiind completate de 4 sesiuni zilnice de terapie acasa. Costurile unor sesiuni de recuperare de 2 săptămâni la clinica din Spania, cu deplasare și cazare ajung la 4500 de euro.

În prezent Andreas poate să se susțină în șezut timp de 11 secunde, să stea în picioare timp de 3 secunde și să se ridice din șezut în picioare susținut, preț de 15 secunde. Pentru el sunt secunde prețioase. iar pentru asta nu putem decât să mulțumim infinit CSM-ului și comunității orădene pentru tot sprijinul oferit.

Cu stimă, Andreas și părinții Loredana și Tiberiu!

Comentarii

comments

Attachment