Baschetul și viața ne unesc

Baschetul și viața ne unesc

Prezentă la Cupa Mureș, desășurată zilele trecute la Tîrgu Mureș, delegația CSM CSU Oradea a fost plăcut surprinsă de gestul unui împătimit suporter al baschetului și al echipei BC Mureș. Acesta, un activ partener de discuții la obiect pe site-urile destinate sportului cu mingea la coș, a oferit o donație pentru Andreas Dominic, tânărul orădean ce are nevoie de sprijin pentru a-și putea continua ședințele de terapie.

Prezent la finala Cupei Mureș, suporterul amintit a venit lângă banca tehnică a roș-albaștrilor și a oferit o donație în valoare de 50 lei pe numele lui Andreas Dominic. Părinte al unui copil cu probleme de sănătate, suporterul din Tîrgu Mureș a făcut un gest impresionant, pe care considerăm că trebuie să îl remarcăm și apreciem cum se cuvine.

Suntem iubitori ai sportului și simpatizăm cu grupări diferite, însă problemele de viață nu ne ocolesc, indiferent de locul nostru de origine, de domiciliu ori de simpatii. Îi mulțumim suporterului, care a optat să-și păstreze anonimatul, pentru gestul făcut și ne rugăm că acesta să îi fie răsplătit așa cum își dorește, exact așa cum știm și noi că își dorește să îi fie răsplătit.

Pasiunea pentru baschet ne unește, iar experiențele de viață ne apropie pe toți. Prezența CSM CSU Oradea la Tîrgu Mureș s-a lăsat mereu cu experiențe deosebite, remarcând adesea nivelul de civilizație și pasiunea oamenilor prezenți în “Junglă”. Gestul relatat în acest text vine să confirme acest lucru. La fel cum am putut remarca aplauzele la scenă deschisă primite de Sean Barnette, după ce americanul a înscris de trei ori consecutiv în pofida unei entorse suferite la picior chiar în finala Cupei Mureș.

Reamintim că în perioada 8-10 septembrie anul curent, cu ocazia turneului memorial Antonio Alexe, eveniment organizat la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura o acțiune caritabilă în sprijinul băiețelului diagnosticat cu dipareză mixtă. Cu această ocazie vă invităm să faceți un nou efort de donație în sprijinul acestui tânăr orădean ce a înregistrat progrese spectaculoase, dar care necesită continuarea ședințelor de terapie.

Mulțumim tuturor celor care doresc să îl sprijine pe Andreas Dominic!

Comentarii

comments