Bilete la SuperCupa României – A început vânzarea biletelor ONLINE!

Bilete la SuperCupa României – A început vânzarea biletelor ONLINE!

CSM CSU Oradea pune în vânzare bilete pentru SuperCupa României la baschet masculin – ediția 2016. În cadrul acestui eveniment, programat a se desfășura la Arena Antonio Alexe, pe 15 septembrie (joI) anul curent, cu începere la ora 18:00, adversar este U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

În perioada 7-11 septembrie (adică în cursul zilelor de miercuri, joi, vineri, sâmbătă și duminică) biletele se vor putea achiziționa EXCLUSIV ONLINE. Ele se pot cumpăra accesând site-ul www.eventbook.ro sau făcând click AICI.

Procedura este următoarea: doritorul își selectează sectorul, rândul și locul de pe planul interactiv al sălii, efectuează plata și salvează biletul cu cod de bare vizibil.

Notă
Bilete se pot achiziționa fie cu contul personal de facebook, fie cu un cont creat pe site-ul eventbook.ro.

La intrarea în incinta Arenei Antonio Alexe, posesorul prezintă biletul (fie tipărit, fie salvat pe un device – telefon mobil sau tabletă) pentru a fi scanat. După scanare, posesorul biletului este invitat să-și ocupe locul în sală cu precizarea că locul selectat la achiziționare trebuie respectat!

Începând de luni (12.09), biletele se vor pune în vânzare și la sediul CSM Oradea (strada Primăriei, nr. 3, la etaj). Vom reveni în timp util cu programul exact.

Abonamentele sunt valabile la SuperCupa României 2016. Acestea trebuie prezentate, pentru a fi scanate, la intrarea în sală.

ATENȚIE
Același cod de bare (adică același bilet sau abonament) nu poate fi scanat de două ori.

Comentarii

comments

Attachment

Supercupa