Bobe Nicolescu a avut o prestație foarte bună în Basketball Champions League

Bobe Nicolescu a avut o prestație foarte bună în Basketball Champions League

Bobe Nicolescu a bifat a 2-a prestație curajoasă în succesiune. El a avut o contribuție consistentă la meciul cu Pinar Karsiyaka, în prima etapă din sezonul regulat al Basketball Champions League – ediția 2016/17.

Sportivul în vârstă de 19 ani, alfat la cel de-al 2-lea sezon alături de gruparea orădeană, a avut 10 puncte. El a reușit 2/3 la aruncările de două puncte, 1/1 la trei puncte și 3/4 la linia de pedeapsă. Bobe a izbutit trei recuperări, toate ofensive și nu a avut nicio posesie pierdută.

Nicolescu a terminat meciul cu trei greșeli personale, un indice de 11 la eficiență, respectiv cu -2 la capitolul +/-. A fost meciul cu cele mai multe minute de joc pentru sportivul originar din București. De altfel, a fost jocul în care a bifat primele puncte și a stabilit cele mai bune performanță la aruncăril din acțiune, de la linia de pedeapsă, precum și la recuperare.

De notat că Bobe a avut 9 puncte, 3 recuperări, 3 intercepții, 2 pase decisive, fără posesie pierdută pentru 11 la eficiență în 22 minute la jocul precedent, cel cu BCM Olimpic Baia Mare, din sezonul regulat al Ligii Naționale.

Comentarii

comments

Attachment

bobe