Bobe Nicolescu se remarcă în victoria României U18 repurtată în fața Rusiei

Bobe Nicolescu se remarcă în victoria României U18 repurtată în fața Rusiei

Bobe Nicolescu a fost principalul marcator al echipei naționale U18 masculin a României în victoria repurtată asupra Rusiei, într-o partidă din cadrul turneului de pregătire desfășurat la Timișoara, premergător Campionatului European – Divizia B, ce va avea loc în Austria. Tricolorii au învins cu scorul de 69-67.

Noul jucător al CSM-U Oradea a fost titularizat în partida amintită și a avut 32 minute de joc. El a contabilizat 17 puncte, cu 6/10 din interiorul semicercului, 1/3 de la distanță și 2/4 la linia de pedeapsă. El a adăugat 4 recuperări (una ofensivă), 2 pase decisive și o intercepție cu cinci posesii pierdute. De notat că Bobe a terminat partida cu un indice de 6 la capitolul +/-.

Sebastian Ionescu a petrecut 7 minute pe parchet, perioadă în care a bifat o recuperare. Cu Ionescu în teren, România a obținut un avantaj de trei puncte pe tabela de marcaj.

De notat că Rusia este o forță de tradiție a baschetului european.

Următorul meci de pregătire al României se dispută miercuri (15.07), la Sala Constantin Jude din Timișoara, cu începere de la ora 19. Adversar este Israel.

Lotul României este condus de Goran Vrkic, alături de Mihai Popa și Bogdan Lavric.

Foto: facebook (arhiva personală)

Comentarii

comments

Attachment