Bogdan Țîbîrnă vorbește despre succesul lui Khimik din Basketball Champions League

Bogdan Țîbîrnă vorbește despre succesul lui Khimik din Basketball Champions League

Bogdan Țîbîrnă a participat la conferința de presă ce a urmat meciului câștigat de CSM CSU Oradea în fața lui BC Khimik, în etapa a 5-a din Grupa B a Basketball Champions League. Pivotul campioanei României a vorbit despre succesul la limită, scor 69-66.

“A fost un meci mai greu decât ne-am fi dorit să fie. Ne-am complicat existența cu mai multe greșeli, precum posesii pierdute și recuperări cedate sub panou, dar important este că am învins și cred că am meritat să o facem, ținând cont de faptul că am avut inițiativa și am condus aproape tot meciul. Este un succes important pentru noi, așa cum este orice victorie în această competiție, chiar dacă nu a fost cel mai bun joc al nostru.”

În 16 minute petrecute pe parchet, Bogdan a avut 4/4 la aruncările din acțiune și 2/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 10 puncte. El a adăugat 3 recuperări și o pasă decisivă cu un capac, fără posesie pierdută pentru 14 la eficiență. Țîbîrnă a stabilit recorduri personale în Basketball Champions League la puncte și eficiență.

Pivotul în vârstă de 25 ani are medii stagionale de 4.6 puncte, 2.6 recuperări și 0.6 capace pentru 5.1 la eficiență în 15.4 minute pe partidă în 9 partide disputate în Basketball Champions League. El are procentaje de 41% la aruncările din acțiune și 68% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

tibirna