Branko Mirkovic a avut o contribuție importantă în victoria din Finlanda

Branko Mirkovic a avut o contribuție importantă în victoria din Finlanda

Branko Mirkovic a fost unul dintre cei mai productivi jucători ai echipei CSM CSU Oradea în victoria repurtată la Joensuu, în Finlanda, cu ocazia etapei a 6-a din Basketball Champions League. Campioana României s-a impus în deplasare cu scorul de 80-74.

Mirkovic a avut 21 minute și 8 secunde de joc, peroadă în care a contribuit cu 17 puncte. El a avut 4/6 la aruncările din acțiune și 5/6 la linia de pedeapsă. “Bane” a bifat 2 recuperări, 2 pase decisive și a încheiat cu 16 la eficiență, respectiv cu 4 la +/-.

Sportivul originar din Serbia, posesor al pașaportului bulgar, a avut câteva reușite extrem de importante în repriza secundă la Joensuu. El a găsit ținta de la mare distanță inclusiv în momente cruciale ale jocului, cu care CSM-ul a reușit fie să se mențină în joc, fie să obțină un avantaj extrem de important.

În vârstă de 34 ani, Branko Mirkovic are medii statistice de 9.6 puncte, 4.0 pase decisive, 2.3 recuperări și 0.9 intercepții cu 2.1 posesii pierdute în peste 25 minute pe partidă. El are procentaje de 49% la aruncările din acțiune și 90% la linia de pedeapsă, pentru indici de 11.1 la eficiență, respectiv 0.9 la +/-.

Mirkovic a disputat 10 meciuri în Basketball Champions League, având șase partide cu cel puțin 10 puncte marcate. El are 21 coșuri de trei puncte, adică o medie pe meci de 2.1 reușite de la mare distanță, cu un procentaj de 44%.

Comentarii

comments

Attachment

mirkovic