Branko Mirkovic a fost principalul remarcat la Venezia

Branko Mirkovic a fost principalul remarcat la Venezia

Branko Mirkovic a fost principalul realizator al CSM CSU Oradea în meciul pierdut la Venezia, scor 78-89, în cadrul etapei a 14-a din sezonul regulat al Basketball Champions League. Jucătorul în vârstă de 34 ani a fost cel mai eficient jucător al roș-albaștrilor.

“Bane” a avut 18 puncte, cu 4/6 la trei puncte, 2/5 la două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă. Ex-iugoslavul cu cetățenie bulgară a adăugat 9 pase decisive, 4 recuperări și a pierdut posesia mingii o dată. Mirkovic a terminat cu 25 la eficiență. A fost cel de-al 3-lea meci cu peste 20 la eficiență și al 2-lea consecutiv în BasketballCL pentru sportivul amintit.

A fost cel de-al 10-lea meci pentru Mirkovic cu cel puțin 10 puncte marcate. Totodată a stabilit a 2-a performanță personală stagională de pase decisive. A fost al 11-lea meci cu cel puțin 5 pase decisive, fiind la a 7-a performanță consecutivă de acest gen.

Mirkovic a încheiat aventura din Champions League cu o medii de 10.1 puncte, 5.4 pase decisivd, 3.2 recuperări, 0.9 intercepții și 2.1 posesii pierdute în 18 partide disputate. El a avut procentaje de 49% la două puncte, 37% la trei puncte și 94% la linia de pedeapsă. Sportivul amintit a încheiat aventura cu un indice de 12.8 la eficiență și a fost protagonist al uneia dintre cele mai spectaculoase acțiuni ale etapei a 14-a.

Foto: www.basketballcl.com

Comentarii

comments

Attachment

Bane