Branko Mirkovic, singurul jucător titularizat în toate meciurile echipei

Branko Mirkovic, singurul jucător titularizat în toate meciurile echipei

Branko Mirkovic este singurul jucător din lotul lui CSM CSU Oradea care a fost titularizat în toare meciurile echipei disputate până la această oră. El a jucat un meci în SuperCupa României, 14 în Basketball Champions League și 12 în Liga Națională.

Cel mai vârstnic jucător din lotul campioanei României are 27 partide disputate de la venirea la Oradea. El are 71 pase decisive în Champions League. fiind liderul roș-albaștrilor la acest capitol.

De asemenea, “Bane” este jucătorul cu cele mai multe puncte marcate (144), pase deciive (57), coșuri de trei puncte (27, la egalitate cu Muhamed Pasalic), intercepții (16) și posesii pierdute (25), respectiv minute de joc (319) în Liga Națională. Mirkovic are 169 puncte de eficiență, cele mai multe pentru un jucător al CSM-ului în actuala ediție de campionat.

Alți doi jucători au bifat 27 prezențe în acest sezon competițional pentru CSM CSU Oradea. Este vorba despre Cătălin Petrișor și Bogdan Țîbîrnă. Așadar, doar trei din totalul de 14 jucători folosiți de Cristian Achim în actualul sezon competițional au fost la dispoziția echipei în toate meciurile oficiale.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments