Ce a fost în tur: SCM U Craiova vs CSM Oradea, scor 69-64

Pe 20 octombrie 2013, la Sala Polivalentă din Craiova, formația din localitate a primit vizita lui CSM Oradea. Meciul a contat pentru etapa a 4-a din sezonul regulat al Ligii Naționale și s-a încheiat cu succesul grupării oltene, scor 69-64.

A fost un meci în care cele două echipei s-au succedat la conducere. După o primă repriză încheiată la egalitate, scor 33-33, CSM-ul părea să se desprindă grație unui joc eficient pe faza ofensivă. Roș-albaștrii s-au desprins la opt lungimi, având 56-48 pe tabela de marcaj cu zece minute înainte de final.

Secvența decisivă a consemnat revirimentul gazdelor, sau căderea totală a bihorenilor. Elevii lui Cristian Achim nu au găsit soluții pentru a puncta, motiv pentru care s-au văzut depășiți. A fost un joc în care, pe lângă sfârșitul complicat, apărarea orădeană a avut mai dificultăți în a împiedica tranziția ofensivă a Craiovei, respectiv în a se apăra la Bogdan Popescu.

Acesta a avut 23 puncte și 11 recuperări cu 6 posesii pierdute. Travis Bureau a adăugat 15 puncte și 11 recuperări, iar Rade Dzambic a terminat cu 10 puncte, 7 pase decisive și 7 posesii pierdute pentru învingători.

În schimb, Vujadin Subotic a bifat 18 puncte, 5 recuperări, Sean Denison a adăugat 13 puncte, iar Radovan markovic a terminat cu 10 puncte, 4 pase decisive, dar și cu 4 posesii pierdute.

Astfel, CSM Oradea a suferit primul eșec stagional.

Comentarii

comments

Leave a Comment