Cea mai bun prestație și mai multe recorduri personale pentru Rareș Pașca

Cea mai bun prestație și mai multe recorduri personale pentru Rareș Pașca

Rareș Pașca a deschis anul 2016 în notă pozitivă. El a avut o prestație solidă în victoria la limită obținută de CSM CSU Oradea în compania Stelei CSM EximBank București, scor 77-76, în prima manșă din cadrul sferturilor de finală ale Cupei României la baschet masculin – ediția 2015/16.

Titularizat la poziția 4, Pașca a avut o prestație ofensivă solidă. El a bifat 30 minute pe parchet, perioadă în care a avut 3/4 la aruncările din interiorul semicercului, 1/2 din afara acestuia, respectiv 2/2 la linia de pedeapsă pentru 11 puncte. Rareș a adăugat 4 recuperări și 2 pase decisive, fără posesie pierdută pentru un coeficient de 15 la eficiență, respectiv de 12 la +/-.

Numărul 8 de la CSM CSU Oradea a fost liderul echipei la minute, procentajul aruncărilor din acțiune, recuperări defensive, eficiență și +/-. De asemenea, a stabilit recorduri personale stagionale de minute, puncte marcate, recuperări și eficiență.

Dincolo de cifre, aportul lui Pașca s-a dovedit de mare utilitate în ambele faze ale jocului. De altfel, prezența sa pe parchet a deschis multiple oportunități pentru staff-ul tehnic, dar și în joc, pentur colegii săi.

Aflat la cel de-al 7-lea sezon alături de formația bihoreană, Rareș Pașca are medii statistice de 2.4 puncte, 1.1 recuperări și 0.4 pase decisive cu 0.3 posesii pierdute pentru 2.1 la eficiență în 9:56 minute pe parchet. El are procentaje de 44% la două puncte, 24% la trei puncte, respectiv 80% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment