Cea mai bună prestație stagională pentru Bogdan Țîbîrnă

Cea mai bună prestație stagională pentru Bogdan Țîbîrnă

Bogdan Țîbîrnă a reușit cea mai bună prestație stagională în Meciul 2 al seriei de playoff din semifinalele Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17. CSM CSU Oradea a pierdut cu scorul de 103-96, pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca.

Pivotul CSM-ului a stabilit recorduri personale de minute, puncte marcate și eficiență în partida amintită. Titularizat la poziția 5, Țîbîrnă a avut de acoperit absența lui Sean Denison, accidentat. Prestația pivotului în vârstă de 26 ani s-a consemnat într-un meci desoebit de spectaculos, în care nivelul de execuție pe faza ofensivă a fost remarcabil.

În 23 minute și 22 secunde petrecute pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian, Țîbîrnă a totalizat 18 puncte, 4 recuperări (două ofensive) și o pasă decisivă cu trei poesii pierdute pentru un coeficient de 17 la eficiență. El a avut 4/5 la aruncările de două puncte, 2/3 la aruncările de trei puncte, respectiv 4/5 la linia de pedeapsă.

Țîbîrnă a jucat în toate meciurile susținute de CSM CSU Oradea în actuala ediție de campionat. El are medii statistice de 5.9 puncte, 3.3 recuperări (1.1 ofensive), 0.8 pase decisive și 0.5 capace cu 1.0 posesii pierdute pentru 7.1 la eficiență. Bogdan are procentaje de 56% la două puncte, 42% l trei puncte, respectiv 70% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

Tibirna