Cea mai bună prestație stagională pentru Bogdan Țîbîrnă

Cea mai bună prestație stagională pentru Bogdan Țîbîrnă

Bogdan Țîbîrnă a reușit cea mai valoroasă prestație stagională. Pivotul lui CSM CSU Oradea a ieșit la rampă exact în meciul în care campioana României a fost lipsită de celălalt jucător de poziția 5 din lot, adică într-un moment crucial, atunci când colegii săi au avut mai mare nevoie de el.

Titularizat în angrenajul CSM CSU Oradea, Țîbîrnă a avut 19 minute și 13 secunde de joc. El a deschis partida excelent, marcând 10 puncte în câteva minute de joc, perioadă în care s-a evidențiat atât de pe semicerc (pick and pop), cât și în spațiul de trei secunde (pick and roll).

Bogdan a terminat partida cu 14 puncte marcate. El a avut 3/4 din interiorul semicercului, 2/2 de pe semicerc și 2/2 de la linia de pedeapsă pentru un total de 14 puncte. Numărul 21 a adăugat 3 pase decisive, 2 recuperări și a pierdut posesia mingii de două ori pentru 16 la eficiență și 20 la +/-.

Țîbîrnă a fost descalificat pentru cinci greșeli personale, dispariția sa din angrenajul echipei creând dificultăți pe final. Chiar și așa, Bogdan a stabilit recorduri personale stagionale de minute, puncte, eficiență și procentaj la aruncări, respectiv la +/-. A fost și primul meci în care el este descalificat în actuala ediție a Ligii Naționale.

“Țibi” are medii stagionale de 6.7 puncte, 1.4 recupeărri, 1.4 pase decisive și 0.3 capace cu 1.4 posesii pierdute pentru 6.7 la eficiență și 6.7 la +/-. Bogdan are procentaje de 57% la aruncările de două puncte, 63% la trei puncte și 100% la linia de pedeapsă.

CSM CSU Oradea s-a impus cu scorul de 84-82, în confruntarea cu BC SCM Timișoara, pentru cea de-a 5-a victorie în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin.

Comentarii

comments

Attachment

tibirna