Cea mai bună prestație stagională pentru Sean Denison

Cea mai bună prestație stagională pentru Sean Denison

Sean Denison a avut o prestație foarte bună în meciul pe care CSM CSU Oradea l-a pierdut la Izmir, în fieful lui Pinar Karsiyaka. El a avut un procentaj de 100% la aruncările din acțiune, însă roș-albaștrii au pierdut cu scorul de 50-79.

Titularizat la poziția 5, Denison a avut 8/8 la aruncările din acțiune și 3/4 la linia de pedeapsă pentru un total de 19 puncte marcate. Sean a adăugat 8 recuperări (2 ofensive), o pasă decisivă și un capac pentru 25 la eficiență. De altfel, a fost cea mai bună prestație stagională pentru baschetbalistul amintit indiferent de numele competiției.

Canadianul a stabilit recorduri personale de puncte marcate și la eficiență în BasketballCL. El a depășit borna 14 în dreptul punctelor marcate pentru a 5-a oară în această competiție, a cules 8 recuperări pentru a 4-a oară, având peste 20 la eficiență pentru a 3-a oară în Champions League.

Denison are un total de 125 puncte marcate, 75 recuperări și 152 puncte de eficiență în cele 285 minute de joc avute în arena internațională pe parcursul acestui sezon.

Comentarii

comments