Cea mai bună prestație stagională pentru Will Franklin

Cea mai bună prestație stagională pentru Will Franklin

Will Franklin a realizat cea mai bună prestație personală în actuala ediție a Ligii Naționale de baschet masculin. Căpitanul lui CSM CSU Oradea a avut un indice de 27 la eficiență în meciul pierdut la prelungiri, scor 82-84, în compania Stelei CSM EximBank București.

Conducătorul de joc al formației antrenate de Cristian Achim a avut 38 minute și 42 secunde de joc, perioadă în care a bifat 17 puncte (3/6 la trei puncte, 3/5 la două puncte și 2/2 la linia de pedeapsă). Franklin a livrat 10 pase decisive, a adăuga 4 recuperări, 2 intercepții și a pierdut posesie mingii o singură dată pentru un coeficient de 27 la eficiență, respectiv 3 la +/-.

Jucătorul în vârstă de 31 ani a realizat primul double-double stagional, a izbutit un nou record de eficiență și a fost aproape să-și egaleze recordurile de puncte (18) și pase decisive (11) într-un meci din actuala ediție de campionat.

De asemenea, Will a fost liderul echipei orădene în meciul amintit la eficiență, pase decisive, intercepții și reușite de pe semicerc.

Franklin a fost urmărit din tribune de familie. Aceasta a ajuns la Oradea în cursul săptămânii trecute, cu câteva minute înaintea începerii meciului pe care CSM-ul l-a disputat în fieful formației BC Mureș.

În actuala ediție de campionat, Franklin are medii statistice de 10.0 puncte, 5.3 pase decisive, 4.0 recuperări, 1.2 intercepții și 2.2 posesii pierdute pentru 14.0 la eficiență în 30:36 minute. Will are procentaje de 49% la aruncările de două puncte, 41% la trei puncte și 84% la linia de pedeapsă.

Comentarii

comments

Attachment