Cifrele CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

Cifrele CSM CSU Oradea în Basketball Champions League

CSM CSU Oradea a înscris 957 puncte până la această oră în Basketball Champions League. Roș-albaștrii au disputat 14 partide în această competiție.

Campioana României a susținut patru meciuri în tururile preliminare și zece în faza grupelor. Echipa antrenată de Cristian Achim are o medie de 68.4 puncte marcate pe partidă.

14 jucători au fost utilizați în noua competiție continentală de CSM CSU Oradea. Patru dintre ei au jucat în fiecare partidă, iar zece dintre ei au jucat cel puțin 10 meciuri.

Martin Zeno și Sean Denison au marcat câte 146 puncte fiecare. Sean Barnette a înscris 140 puncte, Branko Mirkovic a bifat 130, iar Muhamed Pasalic a reușit 125 puncte. Românul cu cele mai multe puncte marcate în Champions League este Andrei Mandache. El a înscris 75.

Sean Denison este liderul echipei la recuperare cu 92 mingi prinse la panou. Canadianul are 25 recuperări pfensive și 67 defensive. El este liderul echipei și la capac, având 20 de mingi blocate pe panou. Pivotul CSM-ului are și cele mai multe puncte de eficiență (195).

Branko Mirkovic este principalul creator. El a bifat 71 pase decisive până la această oră.

Martin Zeno a contabilizat cele mai multe intercepții, având 17 mingi câștigate.

Sean Barnette a înscris 58 coșuri de două puncte.

Muhamed Pasalic are 29 coșuri de trei puncte marcate.

Martin Zeno a transformat 37 aruncări libere.

Comentarii

comments