Comagic cel mai bun marcator, Nicoară cel mai eficient jucător în victoria cu Chiajna

Zarko Comagic a fost principalul marcator, iar Titus Nicoară cel mai eficient jucător al CSM-ului în victoria cu Concordia Chiajna, din etapa a 12-a în Liga Națională de baschet masculin – ediția 2013/14. Bihorenii s-au impus cu scorul de 102-69.

În 18 minute de joc, Comagic a totalizat 7/7 la aruncările de două puncte, 2/2 la linia de pedeapsă și a avut 0/2 la trei puncte pentru un total de 16 puncte. El a adăugat 3 recuperări, 5 intercepții, un capac și o pasă decisivă cu o posesie pierdută pentru un indice de 23 la eficiență.

De notat că Zarko a fost liderul CSM-ului la +/- (a avut un coeficient de 25 la acest capitol), la intercepții, la recuperări ofensive și la procentajul aruncărilor atât din acțiune cât și libere.

În schimb, Nicoară a petrecut 16 minute pe parchet, având 7/10 la aruncări pentru un total de 14 puncte. A adăugat 5 recuperări, 4 intercepții, 3 pase decisive și un capac, fără posesie pierdută pentru un indice de 24 la eficiență.

Vujadin Subotic a fost liderul echipei la recuperare (7), iar Dani Popescu a fost cel mai bun la pase decisive (6). Bogdan Țibîrnă a avut cel mai mare număr de minute (26).

Comentarii

comments

Leave a Comment