Comunicat abonamente și bilete pentru meciurile echipei de baschet CSM CSU Oradea în sezonul 2017/18

Comunicat abonamente și bilete pentru meciurile echipei de baschet CSM CSU Oradea în sezonul 2017/18

CSM Oradea anunță strategia de ticketing pentru meciurile echipei de baschet masculin CSM CSU Oradea în sezonul competițional 2017/18. Aceasta cuprinde două ramuri principale – abonamente și bilete.

ABONAMENTE

Abonamentele pentru sezonul competițional 2017/18 vor acoperi meciurile găzduite și organizate de CSM CSU Oradea în Liga Națională de baschet masculin și în FIBA Europe Cup. Acestea se vor vinde la sediul clubului, amplasat în Oradea, pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj.

Costuri abonamente

Abonații vechi (cu începere de la 21 august 2017)

–          Categoria I (sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2) – 275 lei

–          Categoria II (sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V) – 200 lei

–          Copil (sub 14 ani, indiferent de sector) – 100 lei

Abonații noi (cu începere din 4 septembrie 2017)

–          Categoria I (sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2) – 300 lei

–          Categoria II (sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V) – 220 lei

–          Copil (sub 14 ani, indiferent de sector) – 120 lei

plan sala copy

Acte necesare

 Pentru adulți și copii cu vârsta peste 14 ani
– carte de identitate pentru cetățenii români; pașaport pentru cetățenii străini (original sau copie)
– abonamentul vechi (card-ul de abonat) din sezonul 2016/17 (pentru vechii abonați)

 Pentru copii sub 14 ani (se eliberează părintelui/tutorelui/aparținătorului, care e adult)
– certificatul de naștere (original sau copie)

 Abonații vechi vor avea prioritate la achiziționarea abonamentelor pentru sezonul competițional 2017/18 cu aceleași locuri ca și în sezonul trecut, în perioada 21 august – 1 septembrie 2017. Începând cu data de 4 septembrie anul curent locurile din sezonul precedent nu vor mai fi rezervate (se scot la vânzare generală), dar cei care au avut abonament în sezonul 2016/17 vor plăti conform abonaților vechi (în baza prezentării cardului de abonat din sezonul trecut), însă vor trebui să-și aleagă din nou locul, în cazul în care locul lor a fost deja ocupat.

 Noii abonați sunt așteptați la sediul clubului începând cu data de 4 septembrie 2017.

 Notă
Abonamente pot fi achiziționate și după începerea oficială a sezonului competițional 2017/18 (după primul meci oficial) cu precizarea că prețul acestora nu se va modifica.

Procedură achiziție abonament

Unde trebuie să merg?

Dosarul complet se depune la secretariatul clubului, situat în Oradea, Strada Primăriei, nr. 3, la etaj.

Orar (program de lucru)

Luni, Marți, Miercuri, Joi și Vineri: între orele 10:00 – 14:00.

Procedură

Doritorul își alege locul de pe harta (planul) sălii și efectuează plata. În decurs de 1-2 minute, se tipărește cardul de abonat ce va conține numele posesorului, sectorul, rândul și locul selectate, respectiv codul de bare și date de identificare ale cardului.

ATENȚIE
Abonamentul este valabil exclusiv pentru meciurile de pe teren propriu ale CSM CSU Oradea în sezonul 2017/18, la nivelul Ligii Naționale de baschet masculin și FIBA Europe Cup.

BILETE

CSM Oradea continuă parteneriatul cu www.eventbook.ro după un sezon în care colaborarea s-a dovedit a fi extrem de eficientă și utilă. Parteneriatul cuprinde comercializarea biletelor online. Cu 7-10 zile înaintea fiecărui meci oficial (după stabilirea datei și orei de începere a respectivului eveniment), biletele se vor scoate în vânzare pe site-ul www.eventbook.ro, în secțiunea dedicată echipei de baschet CSM Oradea.

În paralel, urmărind aceeași procedură, cei care nu au posibilitatea să-și achiziționeze bilet online, pot să o facă la sediul CSM Oradea, din strada Primăriei, nr. 3, la etaj, după același program (luni-joi între orele 10-15, vineri între orele 10-14).

Biletele se vor vinde cu loc, cumpărătorul având opțiunea să-și aleagă locul urmărind planul interactiv al sălii (ordinea selectării sector -> rând -> loc). Cumpărătorul alege sectorul, rândul și locul pe care dorește să și-l rezerve. Acțiune pe care o va face la fiecare meci în parte la care dorește să participe pe parcursul sezonului competițional 2017/18.

De asemenea, rămâne valabilă opțiunea de achiziționare a biletelor la punctele Zebra Pay, ce pot fi găsite în următoarele locații:

A) 3G Retail Expres, Oradea – Strada Barsei, nr. 40
B) 3G Retail Expres, Oradea – Strada Nufarului, nr. 44
C) Socar Peco, Oradea – Strada Clujului, nr. 251
D) SC SERLID 1 SRL, Borș – Platforma Vama Borș
E) Complex Dodo, Santandrei – Strada Principala, nr. 180.

Biletele rămase nevândute se vor scoate la vânzare în ziua meciului, la Arena Antonio Alexe, cu 90 minute înaintea primului angajament. Aceste bilete se vor vinde cu loc, dar cumpărătorul nu va mai avea posiblitatea să-și selecteze locul în sală.

Tarife practicate la bilete pentru sezonul 2017/18

–          Categoria I (sectoarele A, B, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Balcon 1 și Balcon 2) – 15 lei.

–          Categoria II (sectoarele M, N, O, P, Q, T, U, V) – 10 lei.

plan sala copy

Bilet trebuie să achiziționeze toată lumea (inclusiv copiii sub 14 ani) la prețul de 15 sau 10 lei, funcție de sectorul în care dorește să achiziționeze bilet.

Notă
În sezonul competițional 2017/18, pentru a avea un control asupra sistemului de vânzare cu loc rezervat, nu se va acorda intrare liberă niciunei categorii de vârstă.

IMPORTANT
Toate biletele și abonamentele se comercializează cu loc. Acesta trebuie respectat de către cumpărător.

___

Informații suplimentare

Tel/Fax: +40 259 455 811
E-mail: csmoradeabaschet@gmail.com

Comentarii

comments

Attachment