Comunicat acces în Arena Antonio Alexe la meciul CSM CSU Oradea vs BC Prievidza

Comunicat acces în Arena Antonio Alexe la meciul CSM CSU Oradea vs BC Prievidza

Marți (27.09), cu începere de la ora 19:00, la Arena Antonio Alexe din Oradea, se va desfășura meciul dintre CSM CSU Oradea și BC Prievidza (Slovacia), contând pentru primul tur preliminar al Basketball Champions League – ediția 2016/17.

Clubul nostru a comercializat bilete, atât online, cât și la sediul clubului, pentru acest eveniment (mai sunt aproximativ 450 de bilete în continuare disponibile achiziționării online și la sediul clubului – marți, 27.09, între orele 9-12). La acest eveniment sunt valabile și abonamentele. Pe această cale dorim să facem câteva precizări cu privire la accesul în incinta Arenei Antonio Alexe.

Accesul se face pe baza prezentării pentru scanare a biletului sau abonamentului achiziționat. Rugăm posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (indiferent că sunt tipărite ori în format electronic) să le pregătească înainte de a le veni rândul la scanat. Se scanzează codul de bare de pe fiecare bilet. Acest lucru va fluidiza procesul de intrare în sală.

După scanare, se va face controlul corporal, pentru a preveni incidente nedorite. Întregul proces durează câteva secunde pentru fiecare persoană în parte. Dacă aveți în dotare genți, acestea vor fi verificate la rândul lor, iar procesul de control va fi prelungit cu câteva secunde.

Pe această cale facem apel la posesorii de bilete achiziționate anticipat și la cei care au cumpărat abonament să facă un efort și să vină la sală mai devreme decât ora de începere anunțată a meciului pentru a avea siguranța că nu veți pierde nicio clipă din spectacolul pe care cele două echipe s-au pregătit să îl ofere.

Posesorii de abonamente și bilete achiziționate anticipat (la sediul clubului sau online) vor avea două puncte de acces special destinate acestora. Al 3-lea punct va fi rezervat comercializării de bilete pentru cei care nu au achiziționat anticipat (dacă până la ora deschiderii Arenei Antonio Alexe pentru acest eveniment vor mai fi bilete disponibile). Cine cumpără bilet la Arena Antonio Alexe nu va avea posibilitatea să-și aleagă locul, urmând să fie servit aleatoriu, fiind însă nevoit să respecte locul de pe bilet.

Reamintim că la toate biletele și abonamentele este obligatorie respectarea locului (sector, rând și loc).

Porțile se vor deschide la ora 17:15.

Aducem la cunoștință faptul că nu va fi permis accesul în Arena Antonio Alexe cu flacoane, sticle, obiecte contondente, arme de foc și arme albe. Totodată este interzis accesul în stare de ebrietate și nu va fi tolerat comportamentul necivilizat.

Mulțumim pentru înțelegere și pentru ajutorul oferit la buna desfășurare a întregului eveniment.

_____

Informații comercializare bilete în cursul zilei de marți (27.09):

Online – click AICI sau accesați site-ul www.eventook.ro, la orice oră.
La sediul CSM Oradea – strada Primăriei nr. 3, la etaj, între orele 9-12.
La Arena Antonio Alexe – strada Alexandru Cazaban nr. 3, între orele 17-20.

Comentarii

comments