Comunicat CSM Oradea cu privire la accesul în Arena Antonio Alexe

Comunicat CSM Oradea cu privire la accesul în Arena Antonio Alexe

Conducerea CSM Oradea își manifestă regretul și părerea de rău cu privire la faptul că nu toți doritorii au putut avea acces în incinta Arenei Antonio Alexe la meciul dintre CSM CSU Oradea și Dinamo București, contând pentru etapa a 20-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16.

Site-ul oficial și pagina de facebook CSM Oradea (prin intermediul event-ului creat pentru meciul amintit) au subliniat faptul că accesul în sală va fi restricționat la atingerea a 90% din capacitatea acesteia. CSM Oradea, organizatorul meciului de duminică (07.02) se supune normelor de securitate în vigoare, impuse și verificate de ISU.

Totodată, CSM Oradea face apel la doritori să-și achiziționeze bilet din timp. Acest lucru îl pot face la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primăriei Nr. 3, la etaj. Programul cu publicul este după cum urmează:

Luni, marți, miercuri și joi între orele 9-15.
Vineri între orele 9-13.

De asemenea, bilete se pun în vânzare la Arena Antonio Alexe, în ziele cu meciuri, cu 90 minute înaintea primului angajament.

CSM Oradea regretă că nu poate să ofere tuturor doritorilor posibilitatea de a asista la meciurile echipei de la Arena Antonio Alexe, însă capacitatea de 2.000 locuri este insuficientă pentru interesul manifestat în rândul orădenilor de echipa de baschet. Fără îndoială este în interesul clubului și al echipei ca toți orădenii interesați să fie prezenți la meciuri, însă există legi și prevederi la care orice instituție trebuie să se supună.

Mulțumim pentru înțelegere și doritorii sunt așteptați începând de azi (luni, 08.02), la sediul CSM Oradea, pentru a-și achiziționa bilete pentru meciul următor, programat a se desfășura sâmbătă (13.02).

Comentarii

comments