Comunicat CSM Oradea cu privire la comercializarea biletelor și accesul în Arena Antonio Alexe

Comunicat CSM Oradea cu privire la comercializarea biletelor și accesul în Arena Antonio Alexe

În urma neplăcutei experiențe pe care publicul orădean, dornic să asiste la meciul de baschet din Liga Națională dintre CSM CSU Oradea și U Banca Transilvania Cluj-Napoca, a avut-o, conducerea clubului a luat hotărârea de a schimba sistemul de comercializare al biletelor începând cu meciul următor.

CSM CSU Oradea a externalizat serviciul de comercializare a biletelor pentru meciurile de baschet pe care le organizează, în condiții moderne, din dorința de a permite doritorilor să-și achiziționeze bilete în avans, cu locul rezervat în sală. Din păcate acest serviciu a îngreunat accesul în sală, astfel încât s-a luat hotărârea preluării sale de către club.

Regretăm disconfortul la care iubitorii baschetului au fost martori la intrarea în incinta Arenei Antonio Alexe la meciuld e duminică (25.10). În viitor se caută soluții pentru eficientizarea acestui proces, care să permită doritorilor achiziționarea biletelor în avans, cu locul rezervat. Până atunci biletele se vor comercializa după următorul sistem:

Începând de la meciul următor se vor comercializa bilete prin intermediul CSM Oradea la sediul clubului, amplasat pe strada Primăriei, Nr. 3, în cursul săptămânii după următorul program:

– Luni, marți, miercuri și joi, între orele 9 și 15
– Vineri, între orele 9 și 13

Totodată, se vor pune în vânzare bilete și la Arena Antonio Alexe, în ziua meciului, cu o oră și jumătate înaintea începerii evenimentului.

Biletele se vor comercializa fără posibilitate de rezervare a locului în sală.

Copiii sub 14 ani au în continuare acces liber în sală cu precizarea că nu au loc rezervat. Dacă se dorește rezervarea locului pentru copil, există posibilitatea achiziționării unui abonament în valoare de 50 lei, a cărui valabilitate se întinde pe tot parcursul sezonului 2015/16, la meciurile organizate de CSM Oradea.

Abonamentele rămân valabile, cu locul rezervat în sală.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă asigurăm că suntem preocupați să asigurăm o cât mai eficientă modalitate de acces în sală la meciurile echipei noastre.

Conducerea CSM Oradea

Comentarii

comments