Comunicat CSM Oradea referitor la vânzarea biletelor pentru Meciul 5 al finalei LNBM 2016

Comunicat CSM Oradea referitor la vânzarea biletelor pentru Meciul 5 al finalei LNBM 2016

Conducerea CSM Oradea anunță faptul că stocul de bilete pus spre vânzare pentru Meciul 5 al finalei Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2015/16 a fost epuizat. Toate biletele puse în vânzare s-au comercializat prin intermediul clubului, la sediul acestuia, din strada Primăriei, nr. 3, la etaj.

Biletele au fost scoase spre vânzare mai devreme decât la ora anunțată inițial întrucât căile de acces spre birourile clubului au fost îngreunate de numărul foarte mare de doritori de bilete, care s-au prezentat la sediul CSM Oradea încă înaintea începerii programului de lucru. Prin urmare, s-a luat decizia scoaterii spre vânzare a biletelor de la ora începerii zilei de lucru, pentru a reduce numărul de persoane care așteaptă pentru achiziționarea biletelor.

Regretăm faptul că nu putem asigura prezența în sală a tuturor celor care își doresc să asiste la această partidă, însă capacitatea Arenei Antonio Alexe este limitată raportat la nivelul solicitărilor.

CSM Oradea a luat hotărârea de a instala un ecran LED de dimensiuni mari pe platoul Arenei Antonio Alexe, unde îi invită pe doritori să urmărească Meciul 5 al finalei dintre CSM CSU Oradea și BC Mureș.

Reamintim că se studiază varianta implementării unui nou sistem de comercializare al biletelor începând din sezonul competițional următor. Mulțumim pentru înțelegere.

Comentarii

comments