Comunicat referitor la prețurile biletelor pentru Final Four & All Star Game Superbet 2016 | 10-12 aprilie 2016 | Arena Antonio Alexe, Oradea

Comunicat referitor la prețurile biletelor pentru Final Four & All Star Game Superbet 2016 | 10-12 aprilie 2016 | Arena Antonio Alexe, Oradea

CSM CSU Oradea, în parteneriat cu Federația Română de Baschet, a anunțat prețul biletelor pentru cele două evenimente, Final Four & All Star Game Superbet 2016, ce vor fi găzduite, în perioada 10-12 aprilie de Arena Antonio Alexe! 

Dorința organizatorilor a fost aceea de a oferi grosul biletelor la un tarif corespunzător situației social-economice din Oradea și împrejurimi! Astfel, s-a luat drept bază de calcul aceeași valoare a biletelor ca la meciurile de-acasă ale Leilor Roșii.

Pentru că la evenimentele din perioada 10-12 aprilie locurile în sală se vor vinde individual (sector, rând și loc rezervat pentru fiecare bilet vândut), organizatorii au stabilit tarife diferențiate, funcție de poziționarea scaunului și de facilitățile incluse în prețul biletelor! 

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni (28 martie 2016), la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj. 

Tarifele anunțate sunt următoarele:

FINAL FOUR 2016 – 10&11 aprilie

PACHETE FINAL FOUR 2016 (Acces la toate cele trei meciuri, SF1+SF2+FINALA)
  • 30 LEI – PACHET FINAL FOUR 2016 (10,11 APRILIE) SF1+SF2+F
   • 1.419 locuri rezervate în Sectoarele A, C, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, V, B1, B2, Extra 1, Extra 2, Extra 3, Extra 4, Extra 5, Lojă G și Lojă I
   • Valabile la cele două Semifinale, din 10 aprilie și Finala, din 11 aprilie
  • ZERO LEI – PACHET FINAL FOUR 2016 (10,11 APRILIE) SF1+SF2+F

   • Sectoarele D și E
   • Bilete GRATUITE oferite în cadrul Programului de Fidelizare al CSM ORADEA (abonați la meciurile echipei în sezonul 2015/16)
   • Valabile la cele două semifinale, din 10 aprilie și Finala , din 11 aprilie
BILETE FINAL FOUR 2016 (bilete individuale, valabile la un meci)
  • 10 LEI – BILET FINAL FOUR 2016 (10 APRILIE), SF1: U-BANCA TRANSILVANIA CLUJ NAPOCA vs BC MUREȘ
   • 115 locuri rezervate în Sectoarele R, S, T și U
   • Bilete rezervate pentru suporterii U-Banca Transilvania Cluj-Napoca la Semifinala 1
   • U-BT Cluj-Napoca vs BC Mureș Tg. Mureș, din 10 aprilie
  • 10 LEI – BILET FINAL FOUR 2016 (10 APRILIE), SF2: CSM ORADEA vs DINAMO BCUREȘTI
   • 115 locuri rezervate în Sectoarele R, S, T și U puse în vânzare publicului larg după încheierea primei semifinale
   • Bilete valabile la Semifinala 2, CSM CSU Oradea vs DINAMO București
  • 10 LEI – BILET FINAL FOUR 2016 (11 APRILIE), FINALA CUPEI ROMÂNIEI
   • 115 locuri rezervate în Sectoarele R, S, T și U disponibile după cum urmează:
    Varianta 1 – pentru suporterii U-BT Cluj-Napoca, dacă această echipă se califică în finală
    Varianta 2 – publicului larg, dacă U-Banca Transilvania Cluj-Napoca nu se califică în finală
   • Bilete valabile la Finala din 11 aprilie
Notă
Suporterii echipei BC Mureș vor avea rezervate locuri lângă galeria Leii Roșii, a CSM CSU Oradea pentru meciurile din prima zi a Final Four-ului, la solicitarea celor două grupuri de suporteri, cunoscută fiind relația cordială existentă între acestea. Dacă cele două echipe se vor întâlni în finala Cupei României, atunci suporterii lui BC Mureș vor fi amplasați în Sectorul R din motive de securitate. 
Posesorii de invitație cu loc rezervat la meciurile CSM CSU Oradea în sezonul 2015/16 beneficiază de bilet cu valore zero 2016. Posesorii se invitație fără loc rezervat nu beneficiază de bilet cu valoare zero la Final Four 2016.

ALL STAR GAME 2016 – 12 aprilie

BILETE ALL STAR GAME 2016
(3 ore de show din care nu vor lipsi concursurile de SLAM DUNK , 3 POINT și MVP, probe open de îndemânare, cadouri pentru cei prezenți în sală, momente artistice, tombolă etc.) 
  • 20 LEI – BILET RED LION
   • 1.774 locuri rezervate în Sectoarele A, C, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, B1, B2, E1, E2, E3, E4, E5, Lojă G și Lojă I
PACHETE VIP FINAL FOUR – 10,11 APRILIE & ALL STAR GAME 2016 – 12 aprilie
PACHETE PLATINUM VIP
(valabile atât la FINAL FOUR, 10-11 aprilie, cât și la ALL STAR GAME, 12 aprilie) !
  • 400 LEI – PACHET PLATINUM VIP
   • ALL INCLUSIVE-ALL EXCLUSIVE
   • 108 locuri rezervate în Sectorul B
   • Acces parking inclus
   • Acces nelimitat la VIP Lounge (bufet suedez 5*)
   • Acces parchet pt autografe
Copiii nu beneficiaza de gratuitate la aceste evenimente.
Planul sălii cu amplasarea biletelor pe categorii este disponibil pe site-ul www.csmoradea.ro!
plan_sala2
Click pe imagine pentru a o vizualiza la dimensiune mare

Biletele se vor pune în vânzare începând de luni (28 martie 2016), la sediul CSM Oradea, amplasat pe strada Primăriei, nr. 3, la etaj. 

Program de lucru pentru comercializarea biletelor la sediul CSM Oradea:

Luni – orele 9-15
Marti – orele 9-15
Miercuri – orele 9-15
Joi – orele 9-15
Vineri – orele 9-13

Notă
În zilele cu meciuri pe teren propriu, adică miercuri (30 martie) și miercuri (6 aprilie), programul de lucru este între orele 9-13.

___

paun

Horia Păun, Președintele Federației Române de Baschet:

AD UNUM OMNES – aceasta este starea de spirit pe care știam că o vom găsi în Oradea, orașul care, prin politica pașilor mici, dar mereu înainte, a ajuns să fie unul dintre cele mai importante centre baschetbalistice din România! TOȚI CA UNUL – aceasta este deviza, tradusă din latină, care va face din evenimentele organizate la Oradea (Final Four 2016 și cea de-a XV-a ediție a ALL STAR GAME) o veritabilă Sărbătoare a Baschetului Românesc, un super spectacol la care organizatorii, jucătorii, antrenorii, sponsorii și fanii vor acționa ca un tot unitar, pentru a face o bună propagandă sportului cu mingea la coș!

Ca întotdeauna, Oradea se va dovedi o gazdă excelentă! Avem confirmarea precedententei ediții All Star Game, desfășurată în acest oraș în 2010!

Ne dorim să promovăm, alături de gazdele de la CSM Oradea, cultura educațională sportivă și implicarea activă în proiectele locale de responsabilizare socială!

Acesta este spiritul celui mai frumos sport de echipă, în care atribute precum devotamentul, altruismul, asumarea responsabilității se transformă în deprinderi!

Federația Română de Baschet este convinsă că, și cu această ocazie, organizatorii vor face faţă cu succes provocărilor și că ne vom bucura de un eveniment reuşit, plin de surprize placute.

Ne așteptăm la o demonstrație de baschet, în care emoțiile și miza cuceririi Trofeului Cupa României să demonstreze de ce acest sport este cel mai palpitant și cel mai dinamic de pe Planetă!

În plus, ne dorim ca meciul stelelor să nu fie doar un prilej de întâlnire a celor mai buni 24 de jucători din LNBM, ci o veritabilă demonstrație de baschet modern, cu apărare agresivă, cu intercepții, cu tranziții ofensive în viteză, cu aruncări precise și cu tot arsenalul ce poate constitui un exemplu pentru micii noștri baschetbaliști!

Dealtfel, începând de la ediția trecută a All Star Game, alături de sponsorul nostru principal, Superbet, oferim și premii în valoare de câte 1000 de euro pentru câștigătorii concursurilor de Slam Dunk, 3 Point și MVP!

Cele două selecționate, Nord și Sud, vor oferi iubitorilor de baschet din Oradea un adevărat regal sportiv, un super-eveniment ce nu are corespondent în sporturile de echipă din România!

Vă așteptăm să fiţi alături de noi la Final Four și All Star Game, Oradea, 2016!!!”

birta

Florin Birta – Președintele CSM Oradea

„Ne aflăm în fața unei adevărate provocări…Să fii gazda celor mai importante momente din calendarul baschetbalistic românesc (exceptând finala LNBM, pe care vrem s-o jucăm tot la Oradea!), este onorant, dar reprezintă și o responsabilitate imensă!

Ne dorim să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor publicului orădean și al iubitorilor baschetului din România ce vor asista la aceste evenimente!

Știm că au fost meciuri în care nu am putut cuprinde pe deplin devotamentul necondiționat al iubitorilor baschetului din Oradea și împrejurimi, mulți fani rămânând în afara arenei…

Dar, alături de autoritățile locale ale Municipiului Oradea, avem convingerea că visul nostru, referitor la viitoarea Sală Polivalentă de 5000 de locuri, este acum mai realizabil ca niciodată!

Chiar glumeam cu cei care lucrează, deja, la acest proiect și le spuneam că nici cu 5.000 de locuri în sală, nu am convingerea că am putea onora cererea de bilete din ce în ce mai mare a orădenilor!

Mai multe detalii despre etapele provocatoare la care ne vom înhăma veți primi prin intermediul site-ului nostru și al paginilor de rețelele de social media!

TOȚI CA UNUL – aceasta este deviza, tradusă din latină, care va face din evenimentele organizate la Oradea (Final Four 2016 și cea de-a XV-a ediție a ALL STAR GAME) o veritabilă Sărbătoare a Baschetului Românesc, un super spectacol la care organizatorii, jucătorii, antrenorii, sponsorii și fanii vor acționa ca un tot unitar, pentru a face o bună propagandă sportului cu mingea la coș!!

sere

Șerban Sere – Managerul echipei de baschet CSM CSU Oradea:

„Ne dorim să recompensăm publicul orădean care ne permite să visăm cu ochii deschiși la realizarea event-ului (Cupa României & Campioni LNBM) în acest an!

Știm că au fost meciuri în care nu am putut cuprinde pe deplin devotamentul necondiționat al acestora, mulți fani rămânând în afara arenei…Dar, alături de autoritățile locale ale Municipiului Oradea, avem convingerea că visul nostru, referitor la viitoarea Sală Polivalentă de 5000 de locuri, este acum mai realizabil ca niciodată!

Pentru această forță venită dinspre publicul orădean, cei ce ne împing de la spate meci de meci, am gândit, pentru edițiile din acest an ale Final Four și All Star Game, o strategie de ticketing cu peste majoritatea biletelor la valori egale sau comparabile cu prețul unuia din sezonul regulat, chiar dacă facem eforturi financiare considerabile, pentru asigurarea unui veritabil spectacol, așa cum nu s-a mai văzut în România!

De asemenea, pentru a răsplăti fidelitatea suporterilor noștri care și-au achiziționat abonamente pentru acest sezon, am decis să le asigurăm GRATUIT accesul la sărbătoarea baschetului românesc, adică la toate meciurile din Final Four-ul Cupei României! Aceștia vor trebui să vină la sală cu abonamentul actual, iar noi le vom înmâna GRATUIT biletele de acces la cele două zile de întreceri contând pentru Final Four! Aceștia vor avea rezervat un sector întreg de tribună, central, în partea inferioară a sălii!

Așa cum se obișnuiește la marile evenimente de acest gen, vom promova și un pachet de bilete VIP cu o serie de facilități impresionante (acces nelimitat la VIP Lounge pe parcursul celor trei zile de evenimente, catering de tip All Inclusive-All Exclusive cu o bogată selecție de finger foods, snacks, sweets and drinks, tichet de parcare cu acces garantat, plus multe alte benficii care vor face din această experiență una memorabilă)!

Ne dorim să atragem spre acest fenomen un segment nou de public, numeroasele persoane din top & middle managementul multinaționalelor care au închiriat spații de producție și birouri în Noul Parc Industrial al Oradiei! Suntem pregătiți să le oferim o oportunitate de a petrece timp de calitate adevărat, alături de freamătul sălii și de emoția reușitelor echipei noastre!

Va fi un efort de producție colectiv și sigur vom face dovada că suntem „AD UNUM OMNES” (Toți ca unul), asta pentru a vă dezvălui unul din sloganurile acestor evenimente!

Ne dorim să facem dovada că orădenii pot face lucrurile bine, până la capăt! Ne dorim să facem o bună propagandă baschetului, pentru creșterea notorietății acestui sport în Oradea și în România!

Mai multe detalii despre etapele provocatoare la care ne vom înhăma pentru următoarele zile, veți primi prin intermediul site-ului nostru și al paginilor de pe rețelele de social media!

Facem eforturi considerabile pentru a putea fi în stare să scoatem la vânzare pachetele de bilete, cu două săptămâni înainte de marile evenimente!

Avem o echipă de organizare competentă și beneficiem de colaborarea cu unii dintre cei mai buni specialiști în marketingul sportiv, hospitality management, event planning și PR din România!

Am convingerea că, împreună, vom realiza după 6 ani, câți au trecut de la ultimul All Star Game găzduit de Oradea, un eveniment memorabil, un nou prilej de mândrie pentru orădeni, un model de urmat și de celelalte structuri sportive din România!”

Vă invităm să urmăriți postările de pe site-ul www.csmoradea.ropagina de facebook CSM Oradea, respectiv event-ul de facebook Final Four Cupa României și All Star Game 2016!

Comentarii

comments

Attachment