Comunicat valabilitate abonamente în sezonul 2016/17

Comunicat valabilitate abonamente în sezonul 2016/17

Turneul memorial Antonio Alexe – ediția 2016 este o competiție neoficială. Acesta este un turneu de pregătire, organizat de către CSM Oradea și se desfășoară în perioada 8-10 septembrie anul curent. Accesul în Arena Antonio Alexe pentru toate cele trei zile de întreceri va fi liber.

Reamintim faptul că în cadrul acestui eveniment se va desfășura o acțiune caritabilă, dedicată lui Andreas Dominic, un băiețel diagnosticat cu dipareză mitxă. El necesită ajutor financiar pentru a-și putea continua progresul, având nevoie de ședințe de terapie care se desfășoară în străinătate. Invităm doritorii să facă un efort de donație la urnele amplasate în incinta Arenei Antonio Alexe.

Așadar, la turneul memorial Antonio Alexe nu se va ține cont de abonamente. Acestea vor intra în vigoare de la primul joc oficial pe care echipa îl va disputa pe teren propriu. El este programat pentru data de 15 septembrie anul curent și contează pentru SuperCupa României.

Totodată, reamintim evenimentele la care abonamentul are valabilitate pe parcursul sezonului 2016/17:

- SuperCupa României 2016
– meciurile de pe teren propriu din Liga Națională de baschet masculin (sezon regulat și playoff)
– meciurile de pe teren propriu în cupele europene (Basketball Champions League și/sau FIBA EuropeCup)

Abonamentul nu va avea valabilitate la turneul final de Cupa României chiar dacă se va ajunge ca evenimentul să fie găzduit la Oradea.

Comentarii

comments