Condoleanțe familiei Ziguli

Condoleanțe familiei Ziguli

Conducerea Clubului Sportiv Municipal Oradea transmite condoleanțe familiei Ziguli ca urmare a trecerii în neființă a domnului George Ziguli. El a plecat în lumea celor drepți în cursul zilei de marți (07.10), în urma unui stop cardiac.

Cunoscut om de baschet originar din Pitești, George Ziguli a ocupat funcția de director al BCM Pitești în ultima perioadă a unei îndelungate activități în slujba sportului cu mingea la coș. El a fost antrenorul echipei argeșene în anul 2000, atunci când aceasta a devenit campioană a României. Din acea echipă a făcut parte, în calitate de jucător, Șerban Sere – managerul secției de baschet a CSM-U Oradea. Ulterior, Ziguli a mai calificat echipa argeșeană într-o finală de campionat, în anul 2007. El va rămâne un personaj extrem de important pentru sportul cu mingea la coș din Pitești și un promotor al baschetului românesc.

Dincolo de activitatea baschetbalistică, domnul Ziguli a fost cunoscut ca fiind o persoană extrem de sufletistă și care i-a ajutat întotdeauna pe oamenii care au avut nevoie de sprijin. Pe această cale CSM Oradea dorește să transmită un mesaj de susținere lui Alex Ziguli – antrenorul asistent al echipei BCM U Pitești, fiul regretatului om de baschet.

Comentarii

comments

Leave a Comment