Contact

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Mesaj


 

Club Sportiv Municipal Oradea

Oradea,Str. Primariei, Nr. 3

tel: 0259/455.811

fax:0259/455.811

mail: csmoradea2010@gmail.com


Cod fiscal : 15569544

Trezoreria Oradea RO64TREZ0765010XXX000202


 Presedinte : Șerban Sere


 Arena Antonio Alexe

Vizualizare hartă mărită

Bazinul Olimpic Horia Alexandrescu


Vizualizare hartă mărită

3 Comments

  • Mihai D

   07/05/2015

   Buna ziua! Sper ca nu va de deranjez dar eu am o colectie mica de tricouri/maieuri si o mult mai mare colectie de afise,programe de meci si fanioane ale echipelor romanesti(si nu numai) din mai multe sporturi.Baschetul este unul dintre aceste sporturi…
   As fi foarte bucuros daca as putea aduaga in colectia mea orice articol sportiv de la o echipa precum este CSM Oradea.
   Vreau sa va felicit pentru performanta de a ajunge in sferturile LNBM,chiar daca nu este unul foarte reusit, avand in vedere cu ce ne-a obisnuit Oradea și sa va urez mult succest in sezonul viitor.
   Va multumesc anticipat si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra! O zi buna !

   Reply
  • Rey Jefferson

   05/08/2015

   Buna, numele meu este Rey Jefferson eu vă contacta în numele agentiei noastre sport Titanium Sport SRL (www.titaniumsportsllc.com). Am vrut să văd unde vă aflați în pregătirile pentru sezonul următor? Aș dori să vă trimit mai multe informații despre unii agenți liberi talentati pentru liga ta.

   Ce deschideri sau poziții te în prezent în căutarea pentru?

   (In English)

   Hi, my name is Rey Jefferson I am contacting you on behalf of our sports agency Titanium Sports LLC (www.titaniumsportsllc.com). I wanted to see where you are in preparations for next season? I would like to send you more information on some talented free agents for your league.

   What openings or positions are you currently looking for?

   Reply
  • olaru mircea

   24/09/2016

   ma bucur de orgaizarea acestui turneu cu numele memorial Nicu Rujinski….; in anul 1958 (este povestea lui si a mea…) la 23 Ag., zi plina de ceremonii ale vremii, gen.de armata (pe atunci) Nicolae Ceausescu (sef sectiei politice al Armatei si fan CCA/Steaua…) a venit la clubul Dinamo sa conduca festivitatile; dupa obisnuita expunere alunga cat o zi de post…, ‘seful’ a avut o initiativa personala (asa cred eu..), destinata probabil ‘adversailor’ de la Dinamo. Deci a intrebat sala plina de sportivi:”cine are parinti chiaburi, legionari, fugiti, ofiteri in vechea armata, avocati, etc. – DE MAINE NU MAI VENITI LA DINAMO ‘!!!.

   Zis si facut, multi sportivi de elita au fost scosi pe tuse printre care antrenorul emerit Emerik Freund, Oanta Adrian ( brasist care la antrenamente inota sub recordul mondial la 200 m bras, fiu de legionar…), Aelxandrescu (Papa), Nicu Rujinski (nepotul gen Rujinski, Seful Casei Regale) si subsemnatul (fiu de avocat, fost politist inainte de infiintarea Militiei).

   Toti cei enumerati au fost trimisi sa faca sport la Oradea unde Dinamo Buc. avea un club satelit…. doar eu, care efectaum stagiul militar am ajuns la o unitate de munca a MAI (Plevnei, blocul de langa Fac Stomatologie, bloc cu adapost anti-atomic…si asa am terminat stagiul, ca soldat neinstruit, apoi am devenit student la ICF si ulterior antrenor..). Nesansa celor evoacti consta si in faptul ca in acel an, cu ocazia zilei…, trebuia sa ni se acorde si Titlul de Maestru al sportului… care evident, nu a mai fost decernat.

   Nicu Ruja…, era un om si sportiv plin de calitati morale, harnic, muncitor, a aderat repede la polo (era inotator vietzist) si a facut cariera la Oradea. Din nefericire, departarea de familie, viata departe de cei dragi nu i-au fost de bun augur… In 1982, tocmai cand eu ii trimisesem prima mea carte de inot ( cu dedicatie) am primit vestea naucitoare – Nicu decedase in urma unui infarct banal…, singur fiiind nu a avut parte de primul ajutor etc. D-zeu sa-l odihneasca !.

   A lasat in urma un model de sportiv roman, tenace si rabdator care in aminitrea sa, iata, are onorurile cuvenite dela cei ramasi in urma sa: Memorialul NICU RUJINSKI (felicitari)

   Reply

Leave a Comment