Contribuție ofensivă remarcabilă cu număr limitat de aruncări pentru Andrei Mandache

Contribuție ofensivă remarcabilă cu număr limitat de aruncări pentru Andrei Mandache

Andrei Mandache a înscris 11 puncte în victoria pe care CSM CSU Oradea a obținut-o în fața lui BC SCM Timișoara. Meciul s-a desfășurat la Arena Antonio Alexe și contează pentru etapa a 8-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin – ediția 2016/17.

Contribuția ofensivă a lui Andrei este cu atât mai impresionantă cu cât el a executat doar patru aruncări în cele 18 minute și 55 secunde de joc. Așadar, vorbim despre o selecție a aruncărilor deosebită pentru jucătorul cu numărul 4 de la campioana României.

Mandache a avut 2/2 la aruncările de două puncte, 1/2 la trei puncte. El a reușit și 4/4 la linia de pedeapsă. Este o productivitate deosebită pentru orice jucător, însă cu atât mai remarcabilă pentru un fundaș, un jucător de 1.90 metri, care finalizează de cele mai multe ori din aruncări de la semidistanță sau distanță.

A fost cel de-al 4-lea meci în care Andrei depășește borna 10 la puncte marcate în actuala ediție de campionat. De asemenea, a fost al 3-lea mci în care el trece de 10 atât la puncte, cât și la eficiență.

După șapte partide disputate în actuala ediție LNBM, Mandache are medii statistice de 9.1 puncte, 1.4 recupeărri, 1.3 pase decisive, 1.1 intercepții și 1.1 posesii pierdute pentru 7.9 la eficiență și 1.9 la +/- în 20:26 minute pe meci. El are procentaje de 67% la aruncările de două puncte, 31% la trei puncte, respectiv 90% la linia de pedeapsă.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment

mandache