Contribuții din partea mai multor jucători în meciul cu U-BT Cluj-Napoca

Contribuții din partea mai multor jucători în meciul cu U-BT Cluj-Napoca

Martin Zeno, Andrei Mandache, Will Franklin și Bogdan Țîbîrnă au fost liderii CSM CSU Oradea pe faza ofensivă a meciului cu U-BT Cluj-Napoca, scor 79-84, în etapa a 23-a din sezonul regulat al Ligii Națonale de baschet masculin – ediția 2016/17. În schimb, Sean Denison a fost liderul roș-albaștrilor în faza defensivă.

Titularizat la poziția 3, Martin Zeno a avut 22 puncte (8/16 din acțiune și 5/6 la linia de pedeapsă) și 6 pase decisive. El a terminat cu un indice de 20 la eficiență. Americanul a fost liderul roș-albaștrilor la puncte, reușite din acțiune și de la linia de pedeapsă, respectiv la eficiență.

Andrei Mandache, titularizat la poziția 2, a contribuit cu 7 puncte, 7 pase decisive și 5 recuperări. El a fost singurul jucător al echipei cu procentaj de 100% la aruncările de două puncte și a fost liderul echipei la precizia aruncărilor din acțiune (60%), respectiv la pase decisive.

Will Franklin a fost titularizat la poziția 1 și a fost cel de-al 2-lea marcator al echipei. El a contribuit cu 15 puncte și 2 pase decisive. Americanul a terminat cu cinci reușite de pe semicerc, cele mai multe din echipă și a avut 2 la +/-, cel mai bun indice din echipă.

Bogdan Țîbîrnă a avut doar 12 minute de joc în pofida faptului că a fost titularizat la poziția 5. El s-a confruntat cu probleme la capitolul greșeli personale, motiv pentru care timpul său de joc a fost limitat. Pivotul în vârstă de 25 ani a fost al 3-lea marcator al echipei cu 11 puncte și a avut procentaje impecabile la aruncările de trei puncte (2/2) și la linia de pedeapsă (3/3).

Sean Denison a avut impact venind de pe bancă. El s-a dovedit încă o dată a fie o piesă de mare utilitate în defensivă. Canadianul s-a apărat excelent atât în relația unu la unu cu pivoții adverși, cât și în mismatch. În 28 minute de joc, Denison a avut 7 recuperări (6 defensive), 2 intercepții și un capac, capitole la care a fost liderul echipei. El a fost și cel mai faultat jucător al CSM-ului.

Titus Nicoară a fost liderul CSM CSU Oradea la recuperare ofensivă. El a cules două mingi sub coșul advers și a termint cu 6 puncte.

Sean Barnette a contabiliat 6 punte și 5 recuperări, iar Uros Lucic a bifat 4 puncte și 4 recuperări.

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment