CSM CSU Oradea a câștigat meciul cu formația gazdă la Cupa Timișoara

CSM CSU Oradea a câștigat meciul cu formația gazdă la Cupa Timișoara

CSM CSU Oradea a câștigat cel de-al 2-lea meci susținut la Cupa Timișoara, contând pentru presezonul 2017. Roș-albaștrii au învins BC SCM Timișoara, scor 87-86, în finala mică a turneului găzduit la Sala Constantin Jude. Pe sferturi: 25-17, 16-18, 15-22, 31-29.

Similar primului meci susținut la amintitul eveniment, CSM-ul a început partida foarte bine și a încheiat repriza în avantaj. Lucrurile s-au schimbat în secvența a 3-a pe parcursul căreia orădenii au cedat inițiativa pe tabela de marcaj. Finalul partidei a fost echilibrat, fiind adjudecat de Leii Roșii după ce în urmă cu o zi au pierdut în prelungiri.

Roș-albaștrii au irosit un avantaj de 13 puncte, scor 48-35, consemnat în debutul reprizei secunde. Acesta a fost irosit prin intermediul unui parțial de 0-15, la capătul căruia Timișoara conducea cu 54-51.

De notat că CSM-ul a avut o contribuție importantă de pe bancă, raportul punctelor marcate de unitatea a 2-a fiind de 24-11.Oradea a avut 13/19 la aruncările de trei puncte.

Obie Trotter a totalizat 20 puncte, 4 recuperări, 3 pase decisive, Nemanja Milosevic a adăugat 18 puncte, 4 recuperări, Martin Zeno a terminat cu 15 puncte, 5 pase decisive, iar Goran Gajovic a izbutit 13 puncte, 5 recuperări. Au mai punctat Pedja Stamenkovic, Muhamed Pasalic, Arturas Valeika și Bogdan Țîbîrnă. Cel din urmă a fost căpitanul CSM-ului în absența lui Andrei Mandache.

Au mai jucat Basti Ionescu și Sergiu Pop. În schimb, Lucian Țîbîrnă, Darius Meluț, Bobe Nicolescu și Andrei Mandache nu au evoluat.

 

Let the game begin! <3

Posted by Andrei Baciu on 4 Septembrie 2017

În continuare, CSM CSU Oradea va susține două jocuri de pregătire. Ambele se dispută pe parcursul săptămânii următoare, la Arena Antonio Alexe. Este vorba despre:

Miercuri (13.09), ora 19.00, CSM CSU Oradea vs Szolnok Olaj KK
Sâmbătă (16.09), ora ?, CSM CSU Oradea vs KB Kosice

Accesul la ambele partide va fi liber.

Sezonul 2017/18 demarează în mod oficial pentru CSM CSU Oradea pe data de 20 septembrie, în deplasare, cu Balkan Botevgrad. Meciul contează pentru primul tur preliminar al FIBA Europe Cup. Returul se va desfășura la Oradea, o săptămână mai târziu.

Comentarii

comments