CSM CSU Oradea a cedat în cel de-al 2-lea joc cu Igokea, ultimul din presezon

CSM CSU Oradea a cedat în cel de-al 2-lea joc cu Igokea, ultimul din presezon

CSM CSU Oradea a întâlnit KK Igokea pentru a 2-a oară în tot atâtea zile la Arena Antonio Alexe. Partida s-a desfășurat fără public și a fost adjudecată de oaspeți. Rezultatul final a fost de 60-83. Pe sferturi: 21-19, 12-25, 10-30, 17-9.

Orădenii au început jocul mult mai bine decât în urmă cu o zi și au câștigat prima secvență la limită, scor 21-19. CSM-ul s-a desprins la două posesii în debutul secvenței secunde, dar continuarea nu a mai fost la fel de bună. Igokea a preluat conducerea la jumătate sfertului 2 și s-a desprins la 44-33, scor înregistrat la jumătatea confruntării. De notat că cele două echipe s-au succedat de opt ori la conducere pe tabela de marcaj în prima jumătate.

Sfertul al 3-lea a fost extrem de modest pentru elevii lui Cristian Achim. Acest lucru a fost dublat de un nivel defensiv foarte bun din partea celor de la Igokea, aceștia desprinzându-se decisiv în cadrul acestei perioade. În ultimele zece minute au fost utilizați numai jucătorii autohtoni, Vlad Marinău și Laci Lazar apărând la finalizare.

Sean Denison a bifat cinci minute de joc în această partidă. El a revenit după accidentarea suferită în urmă cu opt zile, în minutul 2 al partidei susținute la Szolnok. Ceilalți jucători care au absentat la precedentele meciuri nu au fost disponibili nici de această dată.

Kris Richard și Muhamed Pasalic au avut câte 10 puncte și 3 pase decisive, Laci Lazar a adăugat 8 puncte, 6 recuperări, Arturas Valeika și Mihai Gavrilă au totalizat câte 6 puncte fiecare, Vaidas Kariniauskas a terminat cu 5 puncte, 5 pase decisive, Vlad Marinău a izbutit 5 puncte, Sean Denison și Tudor Fometescu au totalizat câte 4 puncte fiecare, iar Darius Meluț a încheiat cu 2 puncte pentru CSM CSU Oradea. În replică, Jimmy Gavin a reușit 19 puncte, 5 pase decisive, Sava Leskic a terminat cu 17 puncte, iar Robert Rikic a totalizat 13 puncte.

CSM CSU Oradea încheie seria jocurilor de pregătire, după ce în ultimele trei partide a fost lipsită de 3-4 oameni din rotația de bază. Urmează startul oficial al sezonului competițional 2018/19 cu o deplasare în Finlanda. Adversar este Karhu Basket Kauhajoki, în primul tur al Basketball Champions League. Manșa inaugurală are loc joi (20.09), ora 18:30, pentru ca sâmbătă (22.09), ora 19:00, să se dispute returul la Arena Antonio Alexe. Vom reveni cu informații referitor la modalitatea de achiziționare a biletelor (abonamentele fiind valabile pentru acest meci).

Foto: Roby Boros

Comentarii

comments

Attachment